Rastislav Búgel Krimi

Vlámanie do Centra voľného času: Zlodej ušiel cez okno na záchodoch

Pracovníčka centra voľného času začula po príchode do práce divné zvuky. Zlodejovi sa podarilo uniknúť cez okno na záchodoch.

Ilustračný obrázok k článku Vlámanie do Centra voľného času: Zlodej ušiel cez okno na záchodoch
Foto: Rastislav Búgel

Elokované pracovisko Centra voľného času Domino na Chrenovej sa stalo terčom vlamača. Podľa informácií Mestskej polície v Nitre mala pracovníčka zariadenia prísť ráno do práce. „Udalosť sa odohrala v ranných hodinách, posledný deň pracovného týždňa, keď odomykala vchodové dvere. Síce žiadnu osobu, či osoby nevidela, no počula nezvyčajné zvuky,“ informuje MsP v Nitre. Podľa polície mala pracovníčka centra okamžite volať linku MsP na čísle 159.

„Ani rýchly zásah službukonajúcej motohliadky vyslanej na miesto nepomohol zadržať v budove vlamača. Do ich príchodu sa zlodejovi podarilo uniknúť cez otvorené okno na toaletách,“ informuje nitrianska Mestská polícia.

Po sebe mal podľa Mestskej polície nechať vylomené dvere na kancelárii a poriadny neporiadok s porozhadzovaných vecí. „Do dvoch väčších tašiek si nachystal predmety, ktoré mal v úmysle odcudziť. Išlo zväčša o elektroniku. Na jeho nešťastie bol iste nemilo zaskočený skorým príchodom pracovníčky zariadenia a jediné, čo mu v danom momente zostávalo, bol útek pred zodpovednosťou,“ informuje MsP v Nitre.

Mestská polícia mala následne privolať výjazd Policajného zboru SR. Celú udalosť im podľa MsP odovzdali na prešetrenie.

Čítajte tiež:

Jána (28) z Nitry zadržali v bratislavských potravinách: Mal sa pokúsiť kradnúť, hrozí mu basa

V Nitre a okolí prebehli domové razie: Policajní kukláči v akcii!

Nedorozumenie vyvrcholilo útokom muža (57) na chlapca (16): Do tváre ho udrel pred policajtmi!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM