Lucia Lauková Kultúra

KVÍZ: Vedeli ste o nitrianskych muzikantoch tieto zaujímavosti? Otestuje sa!

Pod Zoborom sa narodilo mnoho dobrých hudobníkov. Viacerí sa nám denne hlásia z rádií či televízie. Vedeli ste však o nich tieto zaujímavosti? Zahrajte si náš kvíz.

Ilustračný obrázok k článku KVÍZ: Vedeli ste o nitrianskych muzikantoch tieto zaujímavosti? Otestuje sa!
Zdroj: Dnes24.sk

Patríte k fanúšikom domácej hudobnej scény? Ak áno pravdepodobne dobre poznáte nitrianskych hudobníkov či kapely spod Zobora. Či je to naozaj tak, si môžete overiť zodpovedaním zaujímavých otázok v našom kvíze.

Po spustení kvízu sa pred vami objaví postupne desať otázok, ktoré sa týkajú osobností nitrianskej hudobnej scény. Odpovedať na ne musíte do časového limitu 15 sekúnd. Ku každej máte na výber z troch možností, správna je, samozrejme, vždy len jedna.

Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná. Kvíz bude okamžite vyhodnotený a vy zistíte, na koľko otázok ste odpovedali správne. Kvíz môžete kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre.

Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Registrovaní užívatelia sa môžu objaviť aj v tabuľke najlepších.

Hrajte tu: Ako dobre poznáš nitriansku hudobnú scénu?

Otestujte sa aj v iných oblastiach napríklad ako dobre poznáte hráčov na súpiske HK Nitra, overte si, ako dobre poznáte svoje mesto, sídliská v Nitre, Svätoplukovo námestie, dominantu Nitry alebo si prejdite notoricky známe fakty o Nitre .

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM