Monika Földešiová Tlačové správy

Zlatomoravčania, chcete byť šik ? V tomto určite zabodujete u každej ženy!

Adam je slovenská značka, ktorá sa viac ako 21 rokov špecializuje na pánsku módu. Spoločnosť zamestnáva už viac ako 50 zamestnancov a na Slovensku túto spoločnosť môžete navštíviť vo viac ako 15 predajniach, no firma sa stále rozrastá. Výrobky spoločnosti sa šijú v srdci Slovenska – v Lubeníku.

Ilustračný obrázok k článku Zlatomoravčania, chcete byť šik ? V tomto určite zabodujete u každej ženy!
Zdroj: Dnes24.sk

Kto by sa nerád páčil svojmu novému objavu? Ak chcete vyzerať ako moderný a atraktívny muž a zaujať ženské publikum, alebo vkusne reprezentovať vo vašej práci, určite by ste mali zájsť do tohto obchodu! V predajni Adam v obchodnom centre DITURIA v Leviciach nájdete tie najkvalitnejšie materiály, módne strihy a vzory za prijateľné ceny.

Za nákupom parádnej košele na svadbu, promócie, či na bežné nosenie nemusíte chodiť ďaleko. V ponuke nájdete aj obleky, nohavice, tričká, polokošele či módne doplnky ako napríklad kravaty, motýliky či manžetové gombíky.

Navyše môžete získať výhody členstva v Adam klube. Karta Adam klubu je plná života, akcií a prekvapení. Výhodami členstva sú nielen zľavy vo výške 5 – 12% ale aj exkluzívne ponuky a akcie či rôzne darčeky.

Kompletný sortiment nájdete aj na stránke www.adamaeva.eu.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Adam predajňa v Leviciach
8
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM