Anton Hrachovský Šport

Hádzanár Martin Straňovský konečne doma: Sviatky oslávi s rodinou v Nových Zámkoch

Jeden z najznámejších slovenských hádzanárov strávi vianočné sviatky s rodinou doma, v Nových Zámkoch.

Ilustračný obrázok k článku Hádzanár Martin Straňovský konečne doma: Sviatky oslávi s rodinou v Nových Zámkoch
Zdroj: TASR

Hádzanári Tatrana Prešov budú môcť pár dní nemyslieť na tradičný tréningovo-zápasový stereotyp. Ich kapitán a odchovanec Nových Zámkov Martin Straňovský sa po dlhých rokoch v zahraničí vrátil na Slovensko.

Po dlhšom čase doma

Najkrajšie sviatky v roku si po dlhšom čase vychutná nielen s manželkou a dcérkou, ale aj ďalšími rodinnými príslušníkmi v Nových Zámkoch. „Ešte sme tak Vianoce netrávili, keďže v Nemecku som hral zápasy aj počas sviatkov. Konečne budeme na Vianoce doma s dcérou. Budú to klasické slovenské sviatky v rodinnom kruhu. Na štedrovečernom stole určite nebude chýbať zemiakový šalát a ryba,“ prezradil.

Vysnívaný darček nemá, poučení z dlhoročnej kariéry si však želá to najcennejšie. „Najmä zdravie. V tejto sezóne ma neobišli zdravotné problémy, preto si veľmi želám, aby sa mi vyhýbali zdravotné problémy. Avšak nielen mne, ale aj mojej rodine či spoluhráčom. Moja dcérka si želala koňa, tak uvidíme, či jej ho Ježiško prinesie. Ja som si jedného koňa už dal vytetovať, keďže je to symbol prešovského klubu,“ prezradil Straňovský.

Sledujte nás aj na Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Nových Zámkov a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM