Lucia Lauková Rôzne

VIDEO z prvej jazdy konským povozom na Pyramídu: Záujemcov odvezú aj v sobotu

Toto leto majú návštevníci Nitry, ale aj domáci možnosť spestriť si výlet na Zobor či Pyramídu jazdou konským povozom. O jazdy je veľký záujem.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO z prvej jazdy konským povozom na Pyramídu: Záujemcov odvezú aj v sobotu
Zdroj: YouTube.com

Od prvej júnovej nedele sa môžete vyviesť na Pyramídu konským povozom. Ako nám prezradil Pavol Kitaš, ktorý je poskytovateľom zážitkových jázd, o takýto netradičný výlet je veľký záujem. Len minulú nedeľu išiel konský povoz na Pyramídu a späť trikrát. A záujemcovia sa hlásia už aj na sobotu.

Ľudia si jazdu konským povozom užívajú. „Majú z toho zážitok, pochvaľujú si to,“ povedal furman Pavol Kitaš. Niektorí sa rozhodli zážitkovú jazdu konským povozom aj darovať.

Cesta na Pyramídu štartuje pri Detvianskom kríži na Kláštorskej ulici a trvá asi 30 až 40 minút. Ako povedal Pavol Kitaš, cesta trvá dlhšie preto, aby sa koníky neuhnali a dostatočne oddychovali.

Ako vyzerá zážitková jazda konským povozom na Pyramídu si môžete pozrieť v priloženom vi­deu!

Cena za povoz na Pyramídu na dve hodiny je 60 eur. Za 1-hodinový povoz po Zobore s maximálnou kapacitou 6 osôb zaplatíte 30 eur. Vybrať si môžete z dvoch trás. Voz je stavaný na prepravu 6 dospelých osôb a 2 až 3 detí.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM