Správy

VIDEO ako z hororu: Mladík preskúmal OPUSTENÝ dom v pohorí Tribeč

Tribeč je stále veľkým lákadlom pre milovníkov záhad. Opustený dom uprostred lesa sa rozhodol na vlastnú päsť preskúmať mladý dobrodruh, ktorý si hovorí Penco.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO ako z hororu: Mladík preskúmal OPUSTENÝ dom v pohorí Tribeč
Zdroj: YouTube.com/Penco25™

Pohorie Tribeč ukrýva mnoho nevyjasnených záhad. Podľa povier tu malo zmiznúť bez stopy niekoľko ľudí. Iní sa vraj našli s početnými ranami, ktoré nevedeli vysvetliť. O tom, či je to pravda alebo výmysel, sa vedú dohady.

Príbehy ožili najmä po vydaní knihy Trhlina, v ktorej však autor lavíroval medzi faktom a fikciou. Je však pravdou, že niektoré zmiznutia sa doteraz nevysvetlili, čo tejto oblasti pridáva na zaujímavosti.

Prečítajte si tiež

Opustené stavby

Lesy sa už rozhodlo preskúmať viacero ľudí. Niektorí potvrdili možnú stratu orientácie, nakoľko v niektorých miestach zlyháva aj GPS. Nástrahou môžu byť aj rôzne prepadliská či šachty.

Ďalším lákadlom pre milovníkov záhad, sú opustené stavby v Tribeči. Jednou z nich je aj rozpadnutý dom, ktorý sa rozhodol preskúmať dobrodruh Penco. Poznať ho môžete napríklad z jeho adrenalínových výstupov na komíny či vysielač.

„Dnes som sa vydal do záhadného miesta na Slovensku a tým je pohorie Tribeč. Zmizlo tu veľa ľudí a vznikol o tomto mieste aj film Trhlina. Či už je to pravda alebo sú to len vymyslené fámy sa asi nikto z nás zatiaľ nedozvie. Každopádne na tomto mieste som naozaj cítil zaujímavú atmosféru a bol to fajn zážitok,“ napísal mladík k svojmu najnovšiemu videu.

Čo v opustenom dome našiel, si môžete pozrieť v priloženom vi­deu!

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: YouTube.com/Penco25™
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM