Správy

Pohľad, z ktorého sa vám zatočí hlava! Mladíci vyliezli na VYSIELAČ pri Nitre, VIDEO

Jeden vysielač v Nitre už zdolal, teraz sa mu spolu s kamarátom podarilo vyliezť na ďalší. Mladý muž svoj adrenalínový kúsok zachytil na video.

Ilustračný obrázok k článku Pohľad, z ktorého sa vám zatočí hlava! Mladíci vyliezli na VYSIELAČ pri Nitre, VIDEO
Zdroj: YouTube.com/Penco25™

Penco je prezývka mladíka, ktorého najväčšou vášňou sú adrenalínové zážitky vo výškach. Patrí do skupiny ľudí, ktorí si hovoria SK Adventures.

Dobrodružstvá vo výškach

Skupina zverejňuje videá s výstupmi do poriadnych výšok na YouTube. Upozorňuje však, aby verejnosť podobné kúsky nenapodobňovala. Sami seba označujú za profesionálov, ktorí majú všetko dôkladne premyslené.

Na svojom profile majú napríklad videá, na ktorých sa im podarilo vyliezť na žeriav s výškou 192 metrov. Mladý lezec sa dostal aj na nitriansky vysielač Zobor na vrchu Pyramída, ktorý je vysoký 64 metrov.

Prečítajte si tiež

Ďalšie dobrodružstvo

Počas nedávnych výstupov zdolal aj dva trnavské komíny. V jednom prípade to bol 112 metrov vysoký komín Cukrovaru, neskôr sa vyštveral na 120-metrový komín ŽOS Trnava.

Po trnavských dobrodružstvách opäť zavítal do okolia Nitry. Spolu s kamarátom ho zlákal 133 metrov vysoký vysielač v neďalekej obci.

„Dnes sme sa boli opäť v Nitre pozrieť na vysielač Jarok, ktorý bol len nedávno vypnutý, pretože stredovlnné vysielanie na Slovensku už nie je také dôležité,“ napísal Penco k novému videu.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM