Lucia Lauková Správy

V Nitre sa otvoria brány do sveta nábytku a bývania: Uvidíme aj slovenské premiéry

Nitriansky Agrokomplex opäť otvorí svoje brány. Tentokrát sa môžu tešiť milovníci nábytku či dizajnu, ale aj tí, ktorí si chcú zveľadiť svoje príbytky.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre sa otvoria brány do sveta nábytku a bývania: Uvidíme aj slovenské premiéry
81
Galéria
Zdroj: TASR

Nitriansky Agrokomplex ožije na šesť dní prehliadkou nábytku. Ako informuje výstavisko, prihlásených je už vyše 400 vystavovateľov a spoluvystavova­teľov. „Priblížia najmä úroveň dizajnu, konštrukcie a výroby nábytku na Slovensku, v Českej republike, Poľsku, Taliansku a ďalších krajinách EÚ,“ uvádza Agrokomplex.

V poradí 29. ročník medzinárodného veľtrhu Nábytok a Bývanie sa bude konať od 5. do 10. marca. Od utorku do soboty bude otvorené 9:30 do 18:00. V posledný deň výstavy v nedeľu sa brány zatvoria o 15:00 hodine.

Súbežne sa budú konať 22. ročník výstavy Fórum dizajnu a 4. ročník výstavy Moderné drevodomy. Samostatný pavilón vytvorí Zväz spracovateľov dreva SR pre prezentáciu svojich členských spoločností.

Slovenské premiéry

Najväčšie zastúpenie na veľtrhu bude mať nábytok do obývacích izieb, sedací nábytok, kuchynský nábytok, predsieňový nábytok a štýlový nábytok.

Uvidíme aj viaceré slovenské premiéry. Verejnosti bude predstavený nový rohový trojstranný krb na drevo s ohýbaným sklom, ktorý je unikátny aj jedinečným akumulačným ťahovým systémom, návštevníci uvidia tiež nový rad krbových vložiek, špeciálnu limitovanú edíciu najvýkonnejšieho centrálneho vysávača, nový luxusný model vysokej postele, ale i dizajnové produkty pre čistý a zdravý vzduch.

„Slovenskú premiéru bude mať exkluzívny model robotického vysávača, ktorý prinesie užívateľovi novú úroveň inteligencie a automatizácie,“ prezradilo výstavisko.

Vstupné a parkovanie

Lístok pre dospelého stojí 7 eur, po zľave 4 eurá. Za parkovanie osobného auta zaplatíte 5 eur. Každoročne priláka veľtrh desaťtisíce ľudí.

V roku 2018 sa podľa výstaviska na veľtrhu Nábytok a Bývanie v Nitre prezentovalo 450 firiem z 12 krajín sveta na ploche 23 287 m2 a veľtrh navštívilo 73 500 návštev­níkov.

V galérii si pozrite fotografie z predošlých ročníkov veľtrhu Nábytok a Bývanie v Nitre!

Foto: ilustračné

FOTO: Veľtrh nábytku v Nitre
81
Galéria
Foto: Lucia Lauková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM