Lucia Lauková Správy

Agrokomplex v Nitre zaplnili poľovníci, rybári i včelári: FOTO a VIDEO

Cez víkend sa pod Zoborom konal ďalší ročník výstavy pre všetkých priateľov prírody. Návštevníkov čakali novinky v poľovníckych či rybárskych potrebách i cenné rady včelárov.

Zdroj: Dnes24.sk

Rybári, poľovníci a včelári sa stretli na nitrianskom výstavisku, kde sa od piatka do nedele 24. februára konal 10. ročník kontraktačno-predajnej výstavy Rybárstvo a Poľovníctvo a 5. ročník výstavy Včelárstvo.

Výstava Rybárstvo a Poľovníctvo ponúkala návštevníkom rybárske prúty, krmivo, prehliadku poľovníckeho oblečenia, exkluzívne poľovnícke a športové brokovnice, ale i zberateľské legendy z čias druhej svetovej vojny. Ako informoval Martin Lužbeťák z nitrianskeho výstaviska, návštevníci či vyznávači lovu mali možnosť pozrieť si a vyskúšať to najnovšie náradie a trendy lovu na najbližšie obdobie. Súčasťou podujatia bolo množstvo inštruktáží, ukážok, workshopov a odborných prednášok na aktuálne témy.

Unikátna trofej

Predovšetkým pre najmenších návštevníkov výstavy bolo zaujímavé imitovanie zvukov zvierat, simulátor zdolávania sladkovodných rýb, interaktívne lukostrelecké kino a lukostreľba s 3D figurínami zvierat, ukážky drevorezby s poľovníckym motívom či expozícia trofejí zveri s unikátom druhej najsilnejšej trofeje muflóna lesného na svete.

Včelári pripravili degustáciu

Cieľom výstavy Včelárstvo bola prezentácia včelárstva a všetkých jeho darov, ktorými dokáže človeka obohatiť. V expozícii Slovenského zväzu včelárov mali návštevníci príležitosť ochutnať med či degustovať súťažné medoviny. Odborníci počas výstavy radili budúcim včelárom, ako začať včeláriť a poskytujú im odborné poradenstvo.

V galérii si pozrite fotografie z výstavy Rybárstvo, Poľovníctvo a Včelárstvo v Nitre!

Agrokomplex v Nitre zaplnili poľovníci, rybári i včelári: FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR/Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM