Lucia Lauková Kultúra

Pomáhať budeme aj v Nitre: Čaká nás benefícia Vianočné posolstvo

Podujatie Vianočné posolstvo umožní obdarovať iných a byť sám obdarovaný. Výrobky budú ponúkať klienty zariadení sociálnych služieb z celého Nitrianskeho kraja.

Ilustračný obrázok k článku Pomáhať budeme aj v Nitre: Čaká nás benefícia Vianočné posolstvo
Zdroj: TASR

Vianočný darček vyrobený klientmi zariadení sociálnych služieb (ZSS) bude ponúkať benefičná akcia, ktorú organizuje Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva Univerzity Konštantína Filozofa (UKF) v Nitre.

Pozvanie na podujatie s názvom Vianočné posolstvo – darovať a byť obdarovaný prijali klienti z 12 ZSS z celého Nitrianskeho kraja. Tí budú 13. decembra od 9. do 13. hodiny ponúkať svoje výrobky v priestoroch UKF na Triede Andreja Hlinku.

Prvýkrát toto podujatie zorganizovala Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva minulý rok a podľa slov Daniely Hrnčiarovej z UKF sa stretlo s pozitívnym ohlasom. „Inšpirovalo ľudí k uvažovaniu o dobrovoľníckej činnosti a k aktívnemu zapojeniu sa do pomoci pre tých, ktorí našu pomoc potrebujú. Kúpou darčeka tak obdarujú jeho tvorcu pozornosťou, uznaním a ocenením jeho práce. Podujatie je skvelou predvianočnou príležitosťou, ako posilniť ľudskú spolupatričnosť a dobročinnosť,“ uviedla Hrnčiarová.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM