Lucia Lauková Šport Iné športy

Parádne VIDEO z postupu Nitry: Poteší všetkých volejbalových fanúšikov pod Zoborom

Tieto zábery sú ako ušité pre športových fanúšikov a hlavne pre tých, ktorí fandia nitrianskeho volejbalu. Pozrite si najkrajšie momenty z postupového zápasu Nitry do finále.

Ilustračný obrázok k článku Parádne VIDEO z postupu Nitry: Poteší všetkých volejbalových fanúšikov pod Zoborom
Zdroj: YouTube.com

Volejbalisti VKP Bystrina SPU Nitra si v sobotu 24. marca na domácej palubovke vybojovali účasť vo finále play off. V piatom zápase semifinálovej série zdolali VK Mirad PU Prešov v piatich setoch 3:2 a s rovnakým skóre vyhrali aj celú sériu.

Ako píše oficiálna stránka klubu volejbalnitra.sk výrazne priložil ruku k dielu v posledných dvoch semifinálových zápasoch aj tento rok angažovaný 30-ročný Portorikánec Pablo Guzmán.

Vo finále narazí Nitra na Prievidzu, kde sa budú hrať prvé dva zápasy. Na obe stretnutia, 31. marca a 1. apríla, organizuje klub VKP Bystrina SPU Nitra výjazd nitrianskych volejbalových fanúšikov autobusom do Prievidze zadarmo.

Autobus odchádza spred haly SPU v sobotu 31. marca o 16:45 a v nedeľu 1. apríla o 15:45. Záujemcovia sa môžu hlásiť najneskôr do piatka 30. marca do 12:00 h, mailom na volejbalnitra@gmail.com do správy na FB, alebo zaslaním SMS správy na číslo 0908 163 751.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM