Zlatica Gregorová Samospráva

Poslanci podporili vznik ďalšej publikácie: Mesto vydá nové mapy

Nitriansky samosprávny kraj zverejnil v tomto roku výzvu na prekladanie ponúk ohľadom dotácií. Tie sa týkali cestovného ruchu a jeho rozvoja.

Ilustračný obrázok k článku Poslanci podporili vznik ďalšej publikácie: Mesto vydá nové mapy
Foto: Zlatica Gregorová

Kto z obcí a miest nášho kraja prišiel so zaujímavým projektom, ten bol podporený. Mesto Šaľa sa do výzvy zapojilo s tým, že chce vydať novú mapu mesta.

Nový materiál

Po nedávnych vydaniach informačných a propagačných materiálov v podobe nových pohľadníc, či brožúry a knihy tak prichádza na rad ďalší informačný materiál, potrebný k rozvoju cestovného ruchu v tejto oblasti. Podporu z Nitrianskeho samosprávneho kraja tak dostal projekt Vydanie mapy mesta Šaľa. NSK Šali schválilo finančný príspevok 1800 eur. Ostáva už len vybrať vhodného zhotoviteľa novej mapy mesta. Na to je však potrebné verejné obstarávanie.

Rozšírenie propagačného portfólia mesta Šaľa

Mesto Šaľa ho v týchto dňoch zverejnilo na svojom mestskom webe, sala.sk. Predmetom zákazky je „vydanie a dodanie skladanej mapy mesta Šaľa (spracovanie podkladov mapového diela Mesta Šaľa – spracovanie aktuálnych mapových podkladov a overenie a zapracovanie zmien v teréne, grafické spracovanie a tlač máp 1000 ks, knihárske spracovanie – skladanie, spracovanie kartónovej obálky, do ktorej bude vlepená vytlačená a poskladaná mapa, vytlačenie spracovanej mapy na veľký formát 1 ks do city lightu mesta.) v rámci projektu spolufinancovaného z dotácie na podporu cestovného ruchu Nitrianskeho samosprávneho kraja, píše sa vo verejnom obstarávaní.“

Klasické mapy aj veľkoformátová

Mapu bude možné poskladať do klasického formátu – zložená bude mať rozmery 100 × 210 mm. Kvôli skladnosti a ochrane z oboch strán bude mať tvrdý obal. Podľa dostupných informácií, budúci vydavateľ mapy musí disponovať najnovšími informáciami, ako i fotografickým a textovým materiálom, ktorý bude je súčasťou. Spolu s touto mapou je v pláne vytlačenie „aktualizovanej mapy aj vo veľkom formáte do citylightu v centre mesta pre lepšiu orientáciu návštevníkov a turistov v meste,“ informuje sala.sk. Tá bude veľkoformátová s rozmermi približne 1170 × 1780 mm.

Záujemca o vydanie sa do verejného obstarávania môže prihlásiť do 4. júla 2017. Novými mapami sa Šaľa opäť posunie v rozvoji cestovného ruchu a informovanosti obyvateľov i návštevníkov, ktorí k nám zavítajú.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM