Zlatica Gregorová Samospráva

Šaľa sa otvára návštevníkom: Brožúrami a kalendárom posilnili propagáciu mesta

Každé mesto, či obec sa zviditeľňuje, ako môže. Ak má prostriedky, alebo disponuje šikovnými ľuďmi, návštevnosť obce, alebo mesta sa pokúšajú zvýšiť rôznymi spôsobmi.

Ilustračný obrázok k článku Šaľa sa otvára návštevníkom: Brožúrami a kalendárom posilnili propagáciu mesta
2
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

V Šali napríklad využili projekt a na svete sú nové pohľadnice i propagačná brožúra. Bude určená hlavne pre návštevníkov mesta, aby sa o nej dozvedeli široko – ďaleko. Takouto propagáciou sa mesto môže reprezentovať nielen po celom Slovensku, ale i v zahraničí.

Propagačná, alebo informačná brožúra, ktorá uzrela svetlo sveta ešte len nedávno nesie názov Šaľa sa predstavuje…Taký istý názov má i projekt, do ktorého sa mesto Šaľa zapojilo ešte v minulom roku. Už z toho je pochopiteľné, že obsahuje všetky podstatné informácie, najviac vystihujúce mesto Šaľa.

Na 28 stranách môžno vidieť fotografie mnohých Šaľanov, ktorí do nej prispeli. Okrem nich sa dozviete množstvo zaujímavostí o meste, ako i o šalianskej kultúre, kulinárstve, či priemysle.

Brožúra vyšla v troch jazykových mutáciách, okrem slovenčiny, nájdete text v anglickom, či maďarskom jazyku.

Vydalo ho Mesto Šaľa. Autorkou je Eliška Vargová s kolektívom. Náklad je 300 kusov. Podstatou a teda i hlavným zámerom bolo ponúknuť miestnym, ale najmä návštevníkom mesta, čo najviac informácií na jednom mieste. Súčasťou zviditeľňovania mesta Šaľa je i teraz už tradičný kalendár, ktorý bol vydaný k novému roku 2017. Je zostavený zo starých dobových pohľadníc.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM