Anton Hrachovský Rôzne Správy

Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac

Je tu záver ďalšieho týždňa. Ten bol v našom meste bohatý na zaujímavé udalosti. Pozrite si prehľad toho, na čo ste klikali najčastejšie.

Ilustračný obrázok k článku Najklikanejšie témy týždňa: 5 udalostí, ktoré vás počas týždňa zaujali najviac
Foto: Anton Hrachovský

Nové obchodné centrum OC Piritov

Existujúce obchodné centrá Novým Zámkom zrejme nestačia. Po avizovanom obchodnom centre, ktoré má vyrásť na zelenej ploche na Vajanského ulici, prichádza ďalší podobný projekt.

Novozámčan po vplyvom zaspal za volantom

Bratislavská polícia vyšetruje prípad vodiča, ktorý mal zaspať za volantom a s vozidlom zostať stáť v strede cesty. „Za protiprávne konanie bol 54-ročný Jozef z Nových Zámkov povereným príslušníkom Policajného zboru obvinený z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla Mihalíková. Podľa polície mal obvinený v utorok (4.apríla 2017) v čase krátko po 17:00 viesť osobné motorové vozidlo Ford Focus po Hradskej ulici v Bratislave.

Hodnotenie hokejovej sezóny 2016/2017

Hokejová sezóna 2016/2017 sa pre novozámockých hokejistov definitívne skončila po štvrťfinálovom vypadnutí s Banskou Bystricou. V tíme prišlo počas ročníka k mnohým zmenám, vzostupom i pádom, napriek tomu sa dá označiť premiéra medzi elitou ako úspešná.

Primátor na mieste bombového útoku

V čase bombovej tragédie sa v Petrohrade nachádzal aj primátor Nových Zámkov Otokar Klein. S informáciami o desivom útoku sa podelil s fanúšikmi na svojom facebookovom profile a pridal i niekoľko videí.

Nové nákupné centrum na Vajanského

Pred dvoma rokmi predaný pozemok bez diskusie s občanmi sa začne čoskoro meniť na stavenisko. V Nových Zámkoch sa tak v najbližších dňoch začne stavať nové obchodné centrum. Ide o zelenú plochu medzi ulicami Vajanského, J. Kráľa a Orgovánovej, ktorá bola doteraz v podstate posledným nezastavaným pozemkom v intenzívne zastavanej časti mesta.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM