Lucia Lauková Správy Samospráva

Nitriansky primátor Marek Hattas mieri do veľkej politiky: Dostal viacero ponúk

Marek Hattas chce po úspechu v komunálnych voľbách zabojovať aj o kreslo v parlamente. Potvrdil, že zvažuje ponuky politických strán.

Ilustračný obrázok k článku Nitriansky primátor Marek Hattas mieri do veľkej politiky: Dostal viacero ponúk
14
Galéria
Zdroj: TASR

Nitriansky primátor Marek Hattas uvažuje o vstupe do vysokej politiky. Momentálne podľa jeho slov vyhodnocuje ponuky rôznych politických strán.

Ponúk má viacero

Už dlhšie sa v súvislosti s ním špekuluje, že má namierené do novej strany Andreja Kisku. Hattas to však nepotvrdil. „Tak, ako som už avizoval v médiách, zvažujem vstup do vysokej politiky. Vidím v tom obrovský zmysel, pretože tá komunálna politika je prepojená s tou národnou. Ale momentálne nepoviem, ktorá to bude strana. Tých ponúk bolo viacero a zvažujem, ktorú si vyberiem,“ uviedol Hattas.

Účasť vo voľbách

Podľa jeho slov je vysoko pravdepodobné, že sa zúčastní už na budúcoročných parlamentných voľbách. „Je to prirodzené. Myslíme si, že teraz je čas na to, aby aj vo veľkej politike boli ľudia, ktorí sú proeurópski, tolerantní a aby to Slovensko pohli ďalej. Netreba sa toho zľaknúť, treba to zobrať zodpovedne a tú zmenu, ktorú sme začali už v komunálnych voľbách, jednoducho treba dokončiť,“ dodal Hattas.

Foto: ilustračné

Marek Hattas
14
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM