Rastislav Búgel Správy

Kúpalisko otvorilo svoje brány: Návštevníci vyskúšali novinky

Nitrianske kúpalisko je otvorené. Prvý deň tohtoročnej letnej sezóny ho zaplnilo množstvo návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko otvorilo svoje brány: Návštevníci vyskúšali novinky
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Sobota 13.júna patrila v meste pod Zoborom zahájenie tohtoročnej prevádzky nitrianskeho letného kúpaliska. To o 10.00 hodine otvorilo svoje brány verejnosti.

Návštevníkov potešila nezmenená výška vstupného pre dospelých. Aj napriek informáciám, že cena vstupného sa meniť nebude, na mieste mnohých nepotešila výška vstupného pre dôchodcov a ZŤP, ktorá stúpla na 2 eurá a cena lístka pre deti, ktorá sa ustálila na 1,70 eur.

Menej radostná bola správa, že tobogan ostane aj v tejto sezóne mimo prevádzky. Hneď od úvodného dňa bola k dispozícii veľká nafukovacia šmýkala, ktorú si návštevníci môžu užívať počas celého dňa po zaplatení jednorazového poplatku.

V podvečerných hodinách sa kúpaliskom rozozvučali tóny, o ktoré sa postarala živá kapela. V priestranstve pod stromom medzi bazénmi je postavené jednoduché pódium, na ktorom by chcel prevádzkovateľ kúpaliska počas sobotných večerov prinášať hudbu v podaní živých kapiel.

Aj tento rok je pre návštevníkov pripravená wifi zdarma. Priamo na kúpalisku si môžete za 2 eurá zapožičať slnečník, rovnakú cenu zaplatíte aj za ležadlo. K dispozícii sú aj kurty s pieskom. Tie vás budú stáť 4 eurá, požičanie lopty ďalšie euro.

Prvý deň prevádzky letného kúpaliska v roku 2015
1
Galéria
Prvý deň prevádzky letného kúpaliska v roku 2015
9
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM