Lucia Lauková Kultúra

Hamšík, olympionici, Ego aj Kali: Nitru čaká exhibičný zápas HVIEZD a hudobná šou

Mestská hala na Klokočine ožije podujatím Integrácia. Súčasťou programu bude exhibičný zápas hviezd a večerné koncerty pre verejnosť.

Ilustračný obrázok k článku Hamšík, olympionici, Ego aj Kali: Nitru čaká exhibičný zápas HVIEZD a hudobná šou
Zdroj: Facebook.com/Riverpark Dance School , Facebook.com/Integrácia svieti pre všetky deti rovnako

V Nitre sa bude v pondelok 23. októbra konať najväčšia charitatívna športová exhibícia. Miestom konania bude Mestská športová hala na Klokočine. Podujatie sa začne už o 10.00 hodine pre deti základných a stredných škôl.

Podujatie organizuje občianske združenie Integrácia, ktoré sa už 15 rokov venuje najzraniteľnejším skupinám – deťom a seniorom.

Exhibičný zápas

Súčasťou podujatia budú známi speváci, športovci, influenceri či herci. „Na exhibičnom zápase hviezd pre deti zo základných a stredných škôl upriamime pozornosť na problematiku šikany a potreby vzájomného rešpektu nie len medzi deťmi. Celý dopoludňajší program bude naživo streamovaný do všetkých základných a stredných škôl na Slovensku,“ prezradili organizátori.

Súčasťou exhibície pre školákov budú futbaloví reprezentanti aj olympionici. Žiaci sa môžu tešiť na Mareka Hamšíka, hráčov HK Nitra, missky, Borisa Valábika i rapperov Kaliho a Ega.

Prečítajte si tiež

Večerný koncert

Verejnosť sa môže tešiť na večerný koncert Všetko, čo mám rád, ktorý sa začne o 17.30. V programe vystúpia Ondrej Kandráč s kapelou, Štefan Skrúcaný, Lukáš Adamec, Sisa Sklovská, Otokar Klein, LOBO či kapela Len Tak.

Deti poteší aj vystúpenie tanečníkov Riverpark Dance School. „Spolu s Michal "Ego“ Straka a ďalšími známymi hosťami, zatancujeme s našimi tanečníkmi z The Wave by RDS Art Group a Souljam by RDS Art Group pre všetky deti," oznámila tanečná škola.

Výťažok zo symbolického vstupného 2 eurá bude venovaný na podporu zdravotníkov a pracovníkov v sociálnych služieb v gescii Nitrianskeho samosprávneho kraja. Počas podujatia bude odvysielané aj špeciálne poďakovanie zamestnancom FN v Nitre.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Posted by Integrácia svieti pre všetky deti rovnako on Tuesday, October 10, 2023

☀️SLNKO SVIETI PRE VŠETKY DETI ROVNAKO A aj pre nás dospelých. 🫶Preto 23.10.2023 poďme spolu stráviť skvelý deň...

Posted by Fakultná nemocnica Nitra-oficiálna stránka on Monday, October 16, 2023
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM