Rastislav Búgel Rôzne

Aj vy sa môžete zapojiť do celosvetového rebríčka: Nitra bude hostiť parádne podujatie!

Milujete aktívny oddych a chcete pokoriť svoje možnosti? Láka vás zápis a porovnanie svojich schopností v svetovom rebríčku? Tak práve pre vás sa v Nitre schyľuje k parádnemu podujatiu.

Ilustračný obrázok k článku Aj vy sa môžete zapojiť do celosvetového rebríčka: Nitra bude hostiť parádne podujatie!
Zdroj: YouTube.com

Sobota 12.septembra bude po celom svete patriť zhybom.World pull up day prinesie podujatia v stovkách miest. Nitra medzi nimi nebude chýbať.

Milovníci aktívneho oddychu sa stretnú v priestoroch Street workout park Nitra na Lesná 1. Začiatok podujatia je naplánovaný na 16.00 hodinu.

„Táto akcia je predovšetkým určená na charitatívne účely, ale kedže u nás na Slovensku je to zložité (povolenia, administratíva…), tak sme sa rozhodli podporiť aspoň športového ducha každého z vás a podujatie zorganizovať aspoň na podporu športu v našom meste,“ informujú organizátori nitrianskeho podujatia na webe nonstopfit.

A o čo vlastne ide? Akcie sa môže zúčastniť každý, kto má záujem pokoriť svoje limity. Každý účastník ma jediný pokus na to, aby na hrazde spravil čo najviac zhybov. Ženy budú cvičiť podhmatom a muži nadhmatom. „Všetky výsledky sa spočítajú a tým sa zaradíš do celosvetovej tabuľky,“ informujú organizátori.

Foto: ilustračné

Aj vy sa môžete zapojiť do celosvetového rebríčka: Nitra bude hostiť parádne pod
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM