Správy

Agrokomplex hľadá ďalšie posily: Otvorené sú tri pozície

Nitrianske výstavisko chce posilniť svoj tím zamestnancov. Koho hľadajú a aký ponúkajú plat?

Ilustračný obrázok k článku Agrokomplex hľadá ďalšie posily: Otvorené sú tri pozície
Zdroj: TASR/Henrich Mišovič

Agrokomplex vyhlásil výberové konanie na tri pozície. Výstavisko hľadá manažéra kancelárie riaditeľa, manažéra Slovenského poľnohospodárskeho múzea a podnikového právnika. Ponuky zverejnil štátny podnik na svojom webe. Pozrime sa bližšie na jednotlivé pracovné pozície.

Manažér kancelárie riaditeľa

O toto miesto sa môžu uchádzať kandidáti s dosiahnutým 2. stupňom vysokoškolského vzdelania. Požiadavkou sú manažérske, komunikačné a prezentačné skúsenosti a taktiež skúsenosti s projekt manažmentom. Uchádzač musí mať minimálne 2-ročnú prax v riadiacej pozícii. Vítaná je znalosť anglického jazyka.

Čo robí manažér kancelárie riaditeľa? „Vedie komplexnú agendu kancelárie riaditeľa, riadi, koordinuje a kontroluje zamestnancov sekretariátu a manažéra IT, zodpovedná za projektové riadenie v podniku a komplexnú administratívnu agendu, vedie oddelenie ľudských zdrojov, vedie právny tím, komunikuje s orgánmi štátnej správy, zodpovedá za chod protokolu výstav a aktívne sa zúčastňuje porád vedenia štátneho podniku,“ vymenúva výstavisko celý rad činností manažéra kancelárie riaditeľa.

Ponúkaný nástupný plat je 1 500 eur mesačne.

Manažér múzea

Vhodný uchádzač na toto miesto musí mať vysokoškolské vzdelania 2. stupňa so zameraním na historické vedy. Pozícia tiež vyžaduje manažérske schopnosti, komunikačné a prezentačné schopnosti a všeobecný rozhľad v oblasti kultúry. Uchádzač musí mať minimálne dvojročnú skúsenosť v riadiacej pozícii a trojročnú prax v oblasti kultúry.

Manažér Slovenského poľnohospodárskeho múzea zabezpečuje realizáciu múzejných odborných činností a prevádzku celoštátneho špecializovaného múzea v oblasti pôdohospodárstva, tvorí koncepčné a rozvojové plány a projekty múzea, posilní oblasť marketingu a práce s verejnosťou, spracováva analýzy hospodárenia múzea a navrhuje optimalizačné opatrenia. Okrem toho riadi, koordinuje, motivuje, hodnotí a kontroluje zamestnancov múzea a aktívne sa zúčastňuje porád vedenia štátneho podniku.

Ponúkaný nástupný plat je 1 500 eur mesačne.

Podnikový právnik

Treťou voľnou pozíciou je miesto podnikového právnika. Na toto miesto potrebujete vysokoškolské vzdelanie 2. stupňa, odbor právo. Výstavisko tiež vyžaduje 2 roky praxe, bezúhonnosť, flexibilitu, presnosť, samostatnosť, komunikatívnosť, spoľahlivosť a precíznosť.

Úlohou podnikového právnika bude kompletná právnická agenda, zastupovanie podniku v zložitých prípadoch, zabezpečovanie evidencie platných právnych predpisov, informovanie vedúcich úsekov o nových právnych predpisoch. Podnikový právnik okrem toho vypracováva a pripomienkuje zmluvy a iné právne dokumenty, spolupracuje s ekonomickým úsekom pri verejnom obstarávaní, zastupuje podnik v konaniach pred súdmi a pred inými orgánmi na základe písomného poverenia či zabezpečuje evidenciu nehnuteľností ako aj všetky doklady potrebné na majetkovoprávne usporiadanie nehnuteľností.

Agrokomplex ponúka podnikovému právnikovi nástupný plat 1 100 eur mesačne.

„Okrem skvelej príležitosti na spoluprácu vo veľkom tíme ponúkame zaujímavé ohodnotenie a rôzne benefity. Finálna výška základného platu sa určí podľa odborných skúseností a praxe uchádzača,“ dodáva výstavisko pri všetkých troch ponukách.

Všetky ponuky sú otvorené do 10. februára. Životopis pošlite na mailovú adresu HR@agrokomplex.sk.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM