Správy

Agrokomplexu sa pre pandémiu nedarí otvoriť sezónu: Padla prvá výstava roku 2021

Pandémia a s ňou spojené opatrenia rušili vlani jednu výstavu za druhou. Dobre pre Agrokomplex nezačína ani rok 2021.

Ilustračný obrázok k článku Agrokomplexu sa pre pandémiu nedarí otvoriť sezónu: Padla prvá výstava roku 2021
Zdroj: TASR

Prvým lákadlom sezóny mala byť na Agrokomplexe výstava psov Dog Expo. Konať sa mala od 21. do 24. januára. Začiatkom januára organizátori oznámili zrušenie termínu.

„Výstavy sú zrušené z dôvodu aktuálnej Covid situácie. Info ohľadne prihlášok bude zaslané e-mailom do 15.1.2021. Je nám to ľúto a ďakujeme za dôveru a pochopenie,“ uvádzajú organizátori na sociálnej sieti.

Náhradný termín

Milovníci štvornohých chlpáčov by sa mali stretnúť v tradičnom júnovom termíne. Výstavy psov sú preložené na termín 11. až 13. júna 2021.

V prípade priaznivej epidemiologickej situácie by mala sezóna na Agrokomplexe pokračovať 12. ročníkom výstavy Svadobné dni a Beauté v termíne od 12. do 13. februára.

Ďalšie veľtrhy

V pláne je aj novinka – prvý zážitkový veľtrh pod holým nebom na Slovensku s názvom Camp, bike, tourist. Výstava by mala prebiehať od 9. do 11. novembra. V apríli by sa tiež mali konať výstavy Aqua-therm, Gardenia a Domexpo.

Máj poteší priaznivcov poľovníctva, rybárstva a včelárstva, ale aj strojárov. V júni je naplánovaná spomínaná výstava psov, ale aj 1. Detský festival či Nábytok a bývanie.

Výstavisko pripravuje aj svoju tradičnú výstavu Agrokomplex, ktorá by sa mala konať v termíne od 19. do 22. augusta. Október bude patriť Autosalónu, Agrosalónu a výstave Nová veterinária.

November poteší milovníkov dobrého jedla. Agrokomplex totiž plánuje aj výstavu Gastra a Kulinária. Prebiehať by mala súčasne s veľtrhom Gaudeamus. Koniec mesiaca bude patriť Medzinárodnej výstave psov.

Poslednou udalosťou roka 2021 na Agrokomplexe by mala byť Celoštátna výstava zvierat.

Foto: ilustračné

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Prečítajte si tiež

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM