Lucia Lauková Rôzne

Zraz kamionistov pri Nitre sa blíži: Letisko v Janíkovciach zaplní 230 strojov

Na zraz mieria okrem Slovákov aj šoféri z Chorvátska, Poľska, Maďarska i Švajčiarska. Návštevníci sa majú na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Zraz kamionistov pri Nitre sa blíži: Letisko v Janíkovciach zaplní 230 strojov
9
Galéria
Zdroj: TASR

V poradí 4. ročník podujatia Truck zraz Nitra sa bude konať od piatku 26. júla do nedele 28. júla na letisku v Janíkovciach. Veľkú šou predvedie vyše 200 kamiónov, nebudú chýbať zahraniční účastníci.

„Zatiaľ sa to pohybuje okolo 230 áut. Autá budú z Čiech, Maďarska, Švajčiarska, Chorvátska, Poľska a Slovenska,“ prezradil organizátor zrazu. Potvrdená je aj spoločná jazda, ktorej trasu zatiaľ organizátor nekonkretizoval.

Atrakcie pre návštevníkov

Návštevníci majú vstup na zraz zadarmo. Tešiť sa môžu na viaceré atrakcie aj hudobné vystúpenie. „Ťahače začnú prichádzať v piatok okolo 17.00. Brány pre návštevníkov sú otvorené od soboty 9.00. V sobotu sú pripravené rôzne súťaže pre deti, detské atrakcie, vyhliadkové lety lietadlom, vystúpenie kapely Kam z konopí a ďalšie rôzne prekvapenia. Vstup pre návštevníkov je zdarma,“ potvrdil organizátor podujatia.

Na zraze nebudú chýbať ani upravené RC Modely nákladných áut podľa reálnych predlôh. „Chalani privezú modelovú cestu, ktorá sa môže rozložiť až na rozmer 25 × 16 metrov! Na modelovej ceste budú doplnky ako napríklad čerpacia stanica, parkovisko pre kamióny, stavebné doplnky a kopec ďalších vecí ! Môžete sa tešiť na 23 takýchto krásnych modelov. Ďalej chlapi privezú modelový polygon, po ktorom budú jazdiť expedičné špeciály, ktoré budú zdolávať ťažký terén,“ uvádza organizátor na FB profile udalosti.

V galérii si pozrite fotografie z predošlých ročníkov zrazu!

Zraz kamiónov pri Nitre
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM