Lucia Lauková Správy

Vysvetľovať budú neskôr: Mestská polícia v Nitre odložila prejednávanie priestupkov

Hrozba koronavírusu zasiahla do mnohých oblastí nášho života. Mimoriadnej situácii sa musela prispôsobiť aj mestská polícia.

Ilustračný obrázok k článku Vysvetľovať budú neskôr: Mestská polícia v Nitre odložila prejednávanie priestupkov
6
Galéria

V súvislosti s koronavírusom prijala Mestská polícia v Nitre viacero preventívnych opatrení. Zároveň dohliada na dodržiavania opatrení, ktoré nariadil Ústredný krízový štáb.

Mestská polícia kontroluje, či sú zatvorené podniky, bary, ale aj priestory nákupných centier. Osloviť museli aj skupinky mamičiek na prechádzkach v mestskom parku, či skupiny osôb na parkoviskách obchodných centier a na autobusovej i železničnej stanici.

Opatrenia sa dotknú aj prejednávania priestupkov.

„V záujme zachovania Vášho zdravia i zdravia príslušníkov a zamestnancov Mestskej polície v Nitre Vám oznamujeme, že prejednávanie priestupkov predvolaných účastníkov konania sa v priestoroch útvaru MsP Nitra na Cintorínskej ulici dočasne odkladá,“ informuje Mestská polícia v Nitre na svojom webe.

Neznamená to však, že na priestupky sa zabudne. „Po zrušení preventívnych opatrení budú všetci písomne alebo telefonicky informovaní o nových termínoch prejednania priestupku,“ spresnila polícia.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

V Nitre slúžia noví mestskí policajti: Do služby nastúpila aj žena
6
Galéria
Foto: Roman Oravec / Zdroj: Mesto Nitra
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM