Lucia Lauková Šport Hokej

Výmena hráčov: Nitra získala útočníka Nových Zámkov, Róberta Lantošiho

HK Nitra a HC Nové Zámky si vymenili štyroch hráčov. Do Nitry zamieril útočník Róbert Lantoši.

Ilustračný obrázok k článku Výmena hráčov: Nitra získala útočníka Nových Zámkov, Róberta Lantošiho
Foto: Geleta Zsolt

Tipsportligové kluby HK Nitra a HC Nové Zámky sa dohodli na výmene štyroch hokejistov. Do Nitry zamieril útočník Róbert Lantoši, opačným smerom putovali Filip Kuzma, Timotej Šille a Richard Ondrušek. Nitriansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Lantoši pod Zobor

Lantoši odohral v aktuálnej sezóne 38 zápasov za HC Nové Zámky, v ktorých nazbieral 11 kanadských bodov za 6 gólov a 5 asistencií. Bronzový medailista z MS 2015 hráčov do 20 rokov pôsobil v uplynulých štyroch sezónach vo švédskych súťažiach. Premiéru v novom drese absolvuje už v nedeľnom zápase 37. kola na ľade Banskej Bystrice.

Kuzma, Šille, Ondrušek do Zámkov

Už bývalý nitriansky obranca Kuzma nastúpil v tejto sezóne za materský klub v šiestich zápasoch. Viac štartov mal za Nové Zámky, v ktorých drese už hosťoval a hrával aj za novozámocké „béčko“. Šille má na konte 35 zápasov, v ktorých si pripísal 10 bodov za 5 gólov a 5 asistencií. Novozámocký rodák Ondrušek nastupoval v sezóne 2017/2018 aj za nitriansky juniorský tím, v A-mužstve v dvanástich zápasoch dvakrát asistoval.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM