Lucia Lauková Šport Iné športy

Volejbalisti Nitry majú šancu zabojovať o titul: Od finále ich delí jediný zápas

Nitrianski hokejisti sú už vo finále a teraz čaká dôležitý zápas aj nitrianskych volejbalistov. Práve v ňom sa rozhodne, kto bude hrať vo finále.

Ilustračný obrázok k článku Volejbalisti Nitry majú šancu zabojovať o titul: Od finále ich delí jediný zápas
Foto: Monika Földešiová / Zdroj: volejbal Nitra

Jediné víťazstvo delí nitrianskych volejbalistov od postupu do finálových bojov. Aby mohlo mužstvo bojoval o majstrovský titul musí zvíťaziť v stredu 10. apríla proti Košiciam. Podobné ako minulé roky, svoj v poradí štvrtý postup do finále najvyššej volejbalovej extraligy mužov môže Nitra spečatiť pred domácim publikom.

Ako informuje volejbalnitra.sk, VKP Bystrina SPU Nitra vyhráva nad svojim semifinálovým súperom VK KDS Šport Košice 2:1 na zápasy (hrá sa na 3 víťazné zápasy) a má mečbal na svojej strane.

„Príďte podporiť volejbalových vicemajstrov v stredu 10.4.2019 o 18:00 hod. v Mestskej hale na Klokočine. Vítané sú silné hlasivky a všetky ruky-nohy, ktoré fandia nitrianskemu športu,“ pozýva klubová stránka volejbalistov.

Ako dodáva klub na svojom webe, pri kúpe jednej vstupenky v hodnote 3 eur je druhá zadarmo. „K lístku navyše každý dostane aj tombolový lístok, jeden šťastlivec sa bude môcť tešiť z auta na víkend od spoločnosti TT-car Nitra,“ dodáva volejbalnitra.sk.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM