Rastislav Búgel Hokej

Hokejisti postúpili do finále: Fanúšikovia ich privítali ako majstrov, VIDEO

Nitrianska hokejová družina predviedla obrovské odhodlanie a aj napriek neprebernému množstvu zranení sa teší z postupu do finále. Fanúšikovia ich snahu a bojovnosť ocenili najlepším možným spôsobom.

Zdroj: Dnes24.sk

Piatok 5. apríla patril siedmemu finálovému zápasu, kedy sa nitrianski hokejisti predstavili v rozhodujúcom stretnutí na ľade vo Zvolene. Partia, ktorú množstvo ľudí odpisovalo, sa napokon taktickou hrou a odhodlaním tešila z obrovského úspechu.

Po góloch Kerbashiana, Koríma, Scheidla a Bučeka zastavila rozbehnutý Zvolen. Zdravotne podlomený tím plný zranení sa nadýchol a postúpil do vytúženého finále.

Nedávno slovenským hokejom zarezonovali zábery zo šiesteho semifinálového zápasu, kedy Nitra nevyužila mečbal a na domácom ľade prehrala 1:4. Desať minút po konci zápasu museli nitrianski hráči vyjsť zo šatne. Vypýtali si ich tisíce fanúšikov, ktorí im aj po prehratom stretnutí vyjadrili podporu.

Hokej Slovensko: viac aktuálnych správ z hokeja

Hokejisti tento moment nepovažovali za rozlúčku s domácim publikom. Nastalo nádherné spojenie kabíny s fanúšikmi. Hráči sľúbili, že vo Zvolene spravia všetko, čo bude v ich silách. A podarilo sa.

Nitrianski priaznivci si na svojich finalistov počkali. Zvyk, ktorý je bežný po konci sezóny, tentoraz prišiel o čosi skôr. Stovky fanúšikov privítali nitrianskych hokejistov po príchode zo Zvolena.

Viac sa dozviete v priloženom videu!

Foto: Rastislav Búgel

Hokejisti postúpili do finále: Fanúšikovia ich privítali ako majstrov
32
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM