Lucia Lauková Krimi Správy

V parku v Nitre niekto rozhádzal surové mäso: Polícia preveruje či nebolo otrávené

Kusy pohodeného mäsa si všimla žena pri prechádzke parkom. Z obavy, že by mohlo ísť o otravu, zalarmovala políciu. Muži zákona poslali kúsky potravy na rozbor.

Ilustračný obrázok k článku V parku v Nitre niekto rozhádzal surové mäso: Polícia preveruje či nebolo otrávené
3
Galéria
Zdroj: TASR

Mestská polícia v Nitre prijala minulý týždeň oznam od občianky o rozhádzaných kúskoch kuracieho mäsa a párkov pri Hangócke za prevádzkou PKO, ktoré mohli byť podľa nej otrávené a pripravené pre venčiacich sa psov. Ako uvádza stránka MsP v Nitre, mestskí policajti nemajú prostriedky na to, aby zistili či sa skutočne jedná o otravu. Odporučili žene nahlásiť vec orgánom činným v trestnom konaní, čo aj spravila.

Žena nenechala vec na ľahkú váhu a skutok ohlásila aj na polícii. Potvrdila to krajská policajná hovorkyňa v Nitre Božena Bruchterová, ktorá uviedla, že polícia sa udalosťou zaoberá.

Či niekto naozaj nastražil v nitrianskom parku otrávenú návnadu alebo nie ukážu až výsledky rozborov. „Zaistené kúsky potravy boli zaslané na rozbor. Výsledkami zatiaľ nedisponujeme. Uvedený skutok sme zaevidovali a riešime ako priestupok na úseku ochrany životného prostredia,“ dodala Božena Bruchterová, hovorkyňa KR PZ v Nitre.

Foto: ilustračné

V parku v Nitre niekto rozhádzal surové mäso
3
Galéria
Zdroj: Lenka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM