Lucia Lauková Krimi

V Nitre zrazilo auto chodca: Po náraze na čelné sklo sa z miesta vyparil, FOTO

Nitrianska polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, pri ktorej auto zrazilo chodca. Ten však prekvapivo z miesta odišiel.

Ilustračný obrázok k článku V Nitre zrazilo auto chodca: Po náraze na čelné sklo sa z miesta vyparil, FOTO
2
Galéria

K dopravnej nehode došlo podľa polície v pondelok 8. apríla asi o druhej hodine popoludní. Ako informuje policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, nehoda sa stala na Štúrovej ulici v Nitre na priechode pre chodcov medzi obchodným domom a mestskou tržnicou.

„Neznámy chodec pravdepodobne náhle vstúpil do jazdnej dráhy osobného auta Ford Mondeo jazdiaceho v ľavom jazdnom pruhu. Po náraze chodec spadol na čelné sklo vozidla a potom na vozovku. Prekvapivo sa však hneď postavil a rozbehol sa smerom na železničnú stanicu,“ opisuje udalosti nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

„Chodec bol vo veku asi 17 až 19 rokov, vysoký približne 175 cm. Mal blond vlasy a oblečenú čiernu mikinu, čierne nohavice a na chrbte mal ruksak,“ uviedla Renáta Čuháková, krajská policajná hovorkyňa v Nitre.

Polícia žiada prípadných svedkov, ktorí by mohli dopomôcť k zisteniu identity chodca, aby sa prihlásili na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo poslali informácie do súkromnej správy na FB stránke Polícia Slovenskej republiky.

Fotografie z miesta nehody nájdete v priloženej galérii!

V Nitre zrazilo auto chodca: Po náraze na čelné sklo sa z miesta vyparil, FOTO
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM