Správy

Turistický vláčik nestihne odštartovať sezónu 1. júla: Mesto ešte nevyhlásilo súťaž

Radnica zatiaľ vyhlásila len výzvu na predkladanie cenových ponúk, ktorá potrvá do 30. júna. Až potom bude nasledovať súťaž.

Ilustračný obrázok k článku Turistický vláčik nestihne odštartovať sezónu 1. júla: Mesto ešte nevyhlásilo súťaž
Zdroj: TASR

Pred vyhlásením súťaže na prevádzkovateľa turistického vláčika v Nitre si chce mesto zistiť predpokladanú hodnotu zákazky. Vyhlásilo preto výzvu na predkladanie cenových ponúk.

Cenové ponuky môžu záujemcovia posielať do 30. júna do 13.00 hodiny. Potom bude nasledovať súťaž na prevádzkovateľa.

Vláčik v termíne od 1. júla, ako to avizovalo mesto, preto ešte premávať nebude. „Bude sa to určite kvôli súťaži posúvať. Dúfajme, že len o pár dní,“ uviedol hovorca mesta Tomáš Holúbek.

Prevádzku zaplatí z rozpočtu

Na prevádzku vláčika schválilo mestské zastupiteľstvo z rozpočtu 35-tisíc eur. Ponuky do výšky 34 800 eur s DPH budú podľa výzvy slúžiť pre účely výberového konania. Vyššie cenové ponuky ako 34 800 eur s DPH budú pre mesto neprijateľné.

„Ponuku je možné predložiť elektronicky na e-mailovú adresu marta.haronikova@nocr.eu s uvedením predmetu správy „CP – Prevádzka TV“ alebo zaslať v listinnej podobe v uzatvorenej obálke s označením „CP – Prevádzka TV“ na korešpodenčnú adresu verejného obstarávateľa: Štefánikova tr. 1, 949 01 Nitra,“ uvádza sa vo výzve.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM