Správy

Turistický domček na Pyramíde pripravili na sezónu: Pribudnúť by mohol ďalší

Záujem o noc v domčeku na Pyramíde je vraj veľký, preto zvažujú, že pridajú druhý. Stáť by mal na inom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Turistický domček na Pyramíde pripravili na sezónu: Pribudnúť by mohol ďalší
Zdroj: Facebook.com/Martin Nemky

Domček je na Pyramíde je opäť pripravený na sezónu. Na svojom mieste je od roku 2018. Turisti tu môžu stráviť noc za dobrovoľný príspevok.

Pribudnúť by mohol ďalší

Stará sa oň Stráž prírody Ponitrie. S jeho údržbou pomohol aj poslanec Martin Nemky. „Vybrúsené a natreté, aby mohol slúžiť ešte pár rokov. Náš domček je plne využitý, aj dnes prídu ľudia až do konca víkendu,“ napísal koncom apríla poslanec na sociálnej sieti. Podľa jeho slov, by mohol pribudnúť ďalší domček.

„Zároveň sme pozreli aj druhé miesto, kde by časom mohol pribudnúť druhý domček, nakoľko dopyt je veľký a noc na Pyramíde nezabudnuteľná,“ prezradil Nemky.

Prečítajte si tiež

Príspevok je dobrovoľný

Ak si chcete vyskúšať noc v domčeku na Pyramíde, objednať sa môžete u strážcu prírody Antona Kušša. Príspevok za nocľažné je dobrovoľný.

„Tak, ak máte chuť zažiť niečo špeciálne a mať Nitru, ako na dlani, neváhajte a objednajte sa u pána Antona Kušša, ktorý bol nominovaný aj na ocenenie Srdce na dlani 2022 v kategórii Dobrovoľník v oblasti ochrany životného prostredia,“ uvádza Nitrianske centrum dobrovoľníctva.

„Jeho aktivity a prínos pre túto oblasť sú nemerateľné, no my ich vidíme, a chceme povedať jedno obrovské ĎAKUJEME, že Vás máme tam hore,“ píše Nitrianske centrum dobrovoľníctva.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM