Lucia Lauková Kultúra

Trúfnete si na Majstra ranča? Lákajú aj na Majstrovstvá Slovenska v behu so ženou

Neďaleko Nitry sa bude konať v poradí 10. ročník podujatia Majster ranča. Súčasťou budú súťaže, atrakcie pre deti aj Majstrovstvá Slovenska v behu so ženou.

Ilustračný obrázok k článku Trúfnete si na Majstra ranča? Lákajú aj na Majstrovstvá Slovenska v behu so ženou
Zdroj: TASR

Ranč Nový Dvor v obci Malý Lapáš bude patriť patriť furmansko-pilčíckym pretekom. Chýbať nebude pestrý sprievodný program.

V sobotu 5. októbra sa budú v Malom Lapáši konať furmansko-pilčícke preteky Majster ranča. Podujatie napíše už v poradí 10. ročník.

Súťaže pre divákov

Program sa začína od 9.00 hodiny. Na poriadnu dávku zábavy sa môžu tešiť súťažiaci, ale aj malí a veľkí diváci. Súčasťou podujatia budú aj tento rok Majstrovská Slovenska v Behu so ženou.

Diváci si budú môcť zasúťažiť v pílení dreva a v hode bremenom. Pre najmenších bude pripravené maľovanie na tvár, lezecká sieť, nafukovací hrad i jazda na koni.

Sprievodný program

Okrem pretekov sa môžu návštevníci tešiť napríklad na motozraz, historické autá, Pitbull Show, na členov OZ Stráž prírody – Ponitrie, školu boxu s účasťou reprezentantmi SR, ukážky policajnej kynológie či ochutnávku regionálnych vín.

Chýbať nebude hasičská technika DHZ Malý Lapáš, Valibuk tím Vráble, vystúpi folklórny súbor Gaštanový kvet a Oravský pramienok. Tešiť sa môžete aj na ukážky westernového jazdenia na koni a mototrial.

Deti a dôchodcovia majú vstupné zadarmo. Dospelí zaplatia dve eurá a mládež jedno euro.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM