Lucia Lauková Šport Hokej

Tibor Kutálek opäť v hre: Corgoňov čakajú ťažké zápasy

Návrat do zostavy si Tibor Kutálek, ktorý sa zotavoval zo zranenia, ani nemohol lepšie načasovať. Nitru čakajú náročné zápasy.

Ilustračný obrázok k článku Tibor Kutálek opäť v hre: Corgoňov čakajú ťažké zápasy
Zdroj: TASR

Spomedzi hráčov, ktorí sa zotavujú zo zranení sa na ľad vracia zatiaľ len Tibor Kutálek. Povedal to v rozhovore pre klubovú stránku HK Nitra, tréner Antonín Stavjaňa. "Matúš Rais má stále problém s rukou, čaká na kontrolný snímok z rezonancie. Matt Cope síce prišiel, ale cíti sa podľa jeho slov tak na 90%. Verím, že po olympijskej prestávke bude k dispozícii. Tomáš Mikúš len začal korčuľovať, tiež verím, že o dva týždne bude stopercentne pripravený,“ cituje trénera Stavjaňu web HK Nitra.

Nedávno zo zostavy vypadla aj čerstvá posila Róbert Lantoši, ktorý narazil do mantinelu, čo mu spôsobilo bližšie nešpecifikovaný problém s obličkou a rebrom.

Okrem toho si Corgoni budú musieť poradiť aj bez dvojice Paulovič a Krištof, ktorí odleteli s reprezentáciou na ZOH do Pjongčangu. Podľa trénera Stavjaňu, to môžu využiť vo svoj prospech hráči, ktorí nedostávali toľko priestoru a chytiť šancu za pačesy. "Verím, že sa ukážu v dobrom svetle. Všetky tri zápasy, ktoré sú pred nami sú svojím spôsobom náročné. Verím, že to pred olympijskou pauzou zvládneme tak, aby v tíme vydržala tá pohoda, ktorá je v ňom teraz.“ povedal pre klubový web Antonín Stavjaňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM