Lucia Lauková Kultúra

Sviatok zamilovaných sa blíži: Kam zobrať svoju polovičku na Valentína v Nitre?

Už máte plán pre svoju polovičku na blížiaci sa sviatok zaľúbencov? Ponúkame vám zopár tipov ako si spestriť valentínsky večer v meste pod Zoborom.

Ilustračný obrázok k článku Sviatok zamilovaných sa blíži: Kam zobrať svoju polovičku na Valentína v Nitre?
7
Galéria
Zdroj: TASR

Pozorovanie hviezd, ruka v ruke na prechádzke uličkami mesta alebo pôjdete so svojou láskou trochu roztopiť ľadové plochy na verejnom korčuľovaní? Najlepšie bude ak sviatok zamilovaných prežijete s tým koho máte radi. Ponúkame vám trochu inšpirácie na podujatia v Nitre.

Valentínska kvapka krvi

14. februára od 8.00 do 12.00 h, OC MAX

Na Valentína môžete darovať aj kúsok zo seba, doslova. Národná transfúzna služba a Červený kríž budú v Nitre organizovať Valentínsku kvapku krvi.

Pozorovanie oblohy vo hvezdárni

15. februára od 17.45 do 19.45 h, Hvezdáreň – Krajské osvetové stredisko

V piatok môžete Valentína osláviť pod hviezdami. V nitrianskej hvezdárni budete môcť pozorovať Mesiac a o 19.30 bude pripravená prednáška o slovenskom kozmonautovi Ivanovi Bellovi v podaní astronóma Petra Poliaka na témy 20. výročie letu a M. R. Štefánik – 100. výročie úmrtia. Vstupné 0,50 eur.

Valentínska oldies

15. februára o 20.00 h, Artin

Aj zamilovaní, ktorí majú radi hity rokov minulých si prídu na svoje. O 20.00 štartuje pod Zoborom Oldies párty. Hrať bude DJ Peter Dóczy.

Verejné korčuľovanie na Zimnom štadióne

16. a 17. februára Zimný štadión – vedľajšia plocha

Ak sa radi korčuľujete cez víkend budú brány zimného štadióna v Nitre otvorené pre verejnosť. V sobotu budete môcť spoločne vyraziť na ľad od 15.30 do 17.00 h a v nedeľu od 13.00 do 14.30 h.

Verejné korčuľovanie na Klokočine

17. februára Hokejová hala Klokočina

Ak to máte bližšie na Klokočinu, korčuľovanie pre verejnosť tu bude v nedeľu. Užiť si ho ruka v ruke s vašou polovičkou budete môcť od 13.00 do 15.00 h.

Valentín
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM