Lucia Lauková Správy

Slovenské lietajúce auto zaujalo americkú hviezdu YouTube: VIDEO videli milióny ľudí

Po tom, čo lietajúce auto zostrojené Štefanom Kleinom zahviezdilo v šou Grand Tour, prilákalo na Slovensko ďalšie veľké meno. Pozrieť si ho prišli aj Američania.

Ilustračný obrázok k článku Slovenské lietajúce auto zaujalo americkú hviezdu YouTube: VIDEO videli milióny ľudí
Zdroj: YouTube.com/MrBeast

Tento rok sa slovenskému lietajúcemu autu AirCar z dielne Štefana Kleina dostáva zaslúženej pozornosti. Po účasti v jednej z najsledovanejších motoristických relácií The Grand Tour, prejavili záujem o lietajúci stroj Američania.

Na letisko do Nitry si tentokrát prišli AirCar obzrieť tvorcovia obsahu pre americkú hviezdu MrBeast, ktorého YouTube kanál má vyše 184 miliónov odberateľov z celého sveta.

Prečítajte si tiež

Prileteli na Slovensko

Za mega úspešnými videami stojí len 25-ročný Američan James Donaldson. Podľa Forbes je aktuálne „najsledovanejší tvorca obsahu na sociálnej sieti YouTube“.

Nitriansky konštruktér najskôr nevedel, kto slávny youtuber je. O akú veľkú príležitosť pre jeho lietajúce auto ide, mu však neskôr povedali aj jeho študenti.

Milióny videní

Na Slovensko priletel tím Američanov v auguste, ale bez najväčšej hviezdy MrBeasta. Samotný James Donaldson alias MrBeast vo videu hovorí, že má strach z výšok, preto tento zážitok prenechal jeho kolegom Karlovi a Nolanovi. V Nitre strávili niekoľko hodín.

Video so slovenským vynálezom zverejnili 16. septembra. Za dva dni má vyše 62-miliónov zhliadnutí.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM