Správy

Sadistický TYRAN: Za Nitrou niekto vyhodil živé šteňa vo vreci, VIDEO

Vrece náhodou zahliadol cyklista. Ozývalo sa z neho žalostné kňučanie malého psíka, ktorého sa niekto zbavil krutým spôsobom.

Ilustračný obrázok k článku Sadistický TYRAN: Za Nitrou niekto vyhodil živé šteňa vo vreci, VIDEO
Zdroj: Útulok Nitra

Zaviazané vrece so šteňaťom našiel cyklista na Nový rok v poli za Dražovcami smerom na Podhorany. Najskôr si myslel, že sú to smeti, no z vreca sa začalo ozývať žalostné kňučanie. Ihneď zalarmoval nitriansky útulok.

Šanca, že nechcené zviera niekto nájde a zachráni bolo o to menšia, že bývalý majiteľ vyhodil psíka tak, aby ho okoloidúci vodiči z cesty neuvideli.

„Ak by nezasiahol osud, či náhoda, zomrelo by trýznivou smrťou,“ konštatuje útulok.

Prečítajte si tiež

Dostala šancu

Po otvorení vreca na nich pozeralo malé šteniatko. „Sučka tam musela byť už niekoľko dní, pretože po jej vybratí z vreca sme v ňom objavili niekoľko jej exkrementov! Toto naozaj nie je normálne,“ hnevá sa pracovník útulku v Nitre.

Zachránené šteňa vzali najskôr k veterinárovi na prehliadku a ošetrenie. „Bolo dehydrované a muselo dostať infúzie a podporné lieky. Momentálne sa o ňu staráme v našom útulku. Na malinkú sučku sa usmialo šťastie a absolvovaní povinnej karantény už má rezervovaný aj nový domov v novej rodine,“ dodáva útulok Nitra.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM