Rastislav Búgel Iné športy

Rytieri môžu rozhodnúť o ďalšom titule: Fanúšikov čaká pivo a kofola zdarma!

Nitrianski hokejbalisti z tímu HBK Nitrianski Rytieri Nitra sú len krôčik od zisku piateho titulu majstra Slovenska v rade. Pre fanúšikov si pripravili prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Rytieri môžu rozhodnúť o ďalšom titule: Fanúšikov čaká pivo a kofola zdarma!
Foto: Rastislav Búgel

HBK Nitrianski Rytieri Nitra sa opäť prebojovali až do samotného finále najvyššej hokejbalovej súťaže na Slovensku. Nakoľko ich súper LG AZhokej Bratislava skončil po základnej časti na prvom mieste, finálová séria začala práve na bratislavskom ihrisku. Nitrianski Rytieri však ťažkú skúšku zvládli a po dvoch zápasoch majú na svojom konte dva víťazné zápasy v sérii hranej na tri výhry.

Tretí zápas finálovej série je naplánovaný na sobotu 23.mája o 13.00 hodine v priestoroch vedľajšej plochy nitrianskeho zimáku. V prípade neúspechu je naplánovaný štvrtý zápas v nedeľu 24.mája.

A klub láka aj divákov. Pre každého je niečo pripravené. „Pre každého návštevníka podujatia, ktorý príde v modrom alebo bielom tričku je pripravená kofola a pivo zdarma a v prípade víťazstva Nitry i fotenie s hráčmi a trofejou pre šampiónov,“ informuje stránka Rytierov.

Čítajte tiež:

Finálová misia na pôde súpera splnená: Rytieri zostrelili LG Bratislava a sú len krok od piateho titulu!

Prvé hokejbalové finále bolo poriadne dramatické: O víťazovi rozhodli až nájazdy!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM