Lucia Lauková Kultúra

Rozlúčte sa so starým rokom v Nitre: TOP 10 podujatí, na ktorých musíte byť

Posledný mesiac v roku 2016 môžete aj v Nitre prežiť zaujímavo. Pozrite si prehľad podujatí, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčte sa so starým rokom v Nitre: TOP 10 podujatí, na ktorých musíte byť
Zdroj: TASR

BÍLÉ VÁNOCE LUCIE BÍLÉ JUBILEUM

4. decembra o 19.00 h, PKO Nitra

Orchester a zbor Petra Maláska. Lucie Bílá patrí už niekoľko rokov na Slovensku k absolútne najpopulárnejšim speváckym osobnostiam so širokým spektrom svojho zamerania.

Vstupné 34 a 37 €

MIKULÁŠ V NITRE

4. decembra od 18.00 h, Svätoplukovo námestie

V nedeľu 4. decembra o 17.00 h zavíta do vianočného mestečka Mikuláš. Aj v tomto roku sa môžu deti ,ale aj dospelí tešiť na zaujímavý program a najmä na jedinečný pyromuzikálový ohňostroj.

MIKULÁŠSKY VLAK

4. až 6. decembra, Slovenské poľnohospodárske múzeum v Nitre

Atrakcia v podobe Mikulášskeho vlaku poteší aj tento rok deti v Nitre. Okrem jazdy parným vlakom nebude chýbať zaujímavý program pre rodiny s deťmi. Jazdy Mikulášskym vlakom sú naplánované od 4. do 6. decembra v čase od 9.00 do 16.00 hodiny. Posledná jazda bude o 15.30 h.

RICHARD MULLER & BAND

5. decembra o 19.00 h, PKO Nitra

Najkrajšie balady v komornej atmosfére! Intimita, šansón, komorné prostredie a nádherné aranžmány… takto by sa dal v skratke charakterizovať program Richarda Müllera, ktorý môžete zažiť na koncertoch v rámci tohtoročného turné.

Vstupné 24.90, 26.90 a 27.90 eur

VIANOČNÝ KONCERT KANDRÁČOVCI

13. decembra o 18.00 h, PKO Nitra

Tradične v predvianočnom období ponúknu Kandráčovci a ich hostia niekoľko koncertov plných kolied, ale aj tradičných skladieb. V takmer stominútovom programe vystúpia speváčky: Monika Kandráčová, Anka Poráčová, Veronika Rabadová Šoltysová a hosť programu klavírista Tomáš Labanc.

Vstupné 15 eur

MADUAR A IVANNA BAGOVÁ – THE BEST OF 30 YEARS

14. decembra o 20.30 h, Music A Café

Koncerty pri príležitosti 30. výročia založenia skupiny so špeciálnym hosťom Ivannou Bagovou, víťazkou Hlasu Česko Slovenska. Maduar spolu s Ivannou Bagovou predstaví svoje najväčšie hity ako Hafanana, Do It, One Way Ticket, Mystic Party a La Chita, či slovenské balady Anjel a Prosba, a tiež ich spoločnú novinku s názvom Can U Feel It.

Vstupné 7 eur.

BEZPLATNÁ VIANOČNÁ PREHLIADKA NITRY

17. decembra o 16.00 h, začiatok v Synagóge

Rozprávanie vianočných príbehov a tradícií z rôznych náboženstiev (v Synagóge), Prehliadka Farského kostola navštívenia Panny Márie v Nitre. Prechádzka Dolným mestom. Prehliadka je bezplatná, treba sa len vopred prihlásiť na tel. 037 7410906, e-mail: info@nitra.sk alebo osobne NISYS.

KONCERT U.K.N.D

17. decembra o 21.00 h, Music A Café

hudobný hosť REPLAY , vstupné 5 €

THE BACKWARDS NAJLEPŠIE BEATLES VIANOCE 2016

18. decembra o 19.00 h, Nájomná jednotka 210

Vo viac ako dvojhodinovej show budete počuť najobľúbenejšie pesničky z repertoáru legendárnych The Beatles. Celá show je spestrená vizuálnymi efektami a za zmienku stoja aj viaceré kostýmy, ktoré si kapela na pódiu prestriedava podľa jednotlivých období. Kapela The Backwards na scéne už funguje 20 rokov.

Vstupné 16 a 20 eur

NITRIANSKA SILVESTROVSKÁ NOC

31. decembra od 22.30 h, Svätoplukovo námestie

So starým rokom sa rozlúčime v Nitre na Svätoplukovom námestí tradičným ohňostrojom. Nebude chýbať hudba či otvorené stánky v mestečku a novoročný príhovor primátora mesta Nitry.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM