Lucia Lauková Kultúra

Voňavé dobroty či darčeky pod stromček: Vianočné mestečko čoskoro otvorí brány

Vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí bude onedlho vítať svojich prvých návštevníkov. Tešiť sa môžete na tradičné voňavé dobroty a pestrý program.

Ilustračný obrázok k článku Voňavé dobroty či darčeky pod stromček: Vianočné mestečko čoskoro otvorí brány
Foto: Rastislav Búgel

Vianočné mestečko na Svätoplukovom námestí otvorí svoje brány vo štvrtok 1. decembra. Otvorené bude do 23. decembra. Prípravy stánkov, ktoré aj tento rok ponúknu zaujímavý tovar, sú v plnom prúde. „Pre návštevníkov budú pripravené voňavé dobroty, darčeky pod stromček a štedrý vianočný program s večerníčkami, vianočnými vinšmi a koledami a hudobnými želaniami,“ informovala Ľudmila Synaková z MsÚ v Nitre.

Mikuláš zavíta pod Zobor v nedeľu 4. decembra.„O 17­. hodine sa môžete tešiť na príchod Mikuláša na Svätoplukovo námestie. Okrem zaujímavého programu si nenechajte ujsť ani pyromuzikálový ohňostroj,“ povedala Ľudmila Synaková z MsÚ v Nitre.

V poradí XIII. Strieborný večer Evy Pavlíkovej a jej hostí sa bude konať v nedeľu 11. decembra o 18.hodine sa v Synagóge v Nitre Vianočný koncert známych sólistov Opery SND v Mestskej hale na Klokočine je už tradičnou súčasťou adventu v Nitre. Konať sa bude v piatok 16. decembra o 18. hodine. Ako dodala Ľudmila Synaková, počas mesiaca december sa môžeme tešiť aj na mikulášske a adventné programy v mestských častiach, ktoré pripraví odbor kultúry v spolupráci s VMČ.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM