Lucia Lauková Kultúra

Rozlúčka s letom na Klokočine bude v znamení hudby a tanca, PROGRAM

Posledná augustová sobota bude na sídlisku Klokočina patriť rozlúčke s letom. Pozrite si program Letnej zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka s letom na Klokočine bude v znamení hudby a tanca, PROGRAM
Foto: Rastislav Búgel

Na Klokočine sa s poslednými prázdninovými dňami rozlúči podujatie Letná zábava. Organizátormi podujatia sú Nitrafiesta OZ a OZ Pod trnkami Nitra.

Podujatie sa bude konať v sobotu 26. augusta na ploche Klokočinského jarmoku. Program odštartuje o 13:00 a potrvá do 22:00 hodiny.

Hudba a tanec

Program ponúkne dávku hudby aj tanca. „Návštevníkov roztancujú v rytme latino tancov tanečníci z tanečného zoskupenia Mário Lopez Dance Company,“ uvádzajú organizátori na sociálnej sieti. Nasledovať bude hudobné zoskupenie Taste of Brass Orchestra, ktoré zahrá piesne zo 60. rokov a večer ukončí mladá rocková kapela DORA, ktorá predvedie rockové verzie slovenských ľudových piesní, tak ako ich ešte nepoznáte.

Zabavia sa aj deti

Organizátori nezabudli na deti, pre ne bude pripravené predstavenie O chlapcovi, ktorý hľadal vôňu čokolády, kde autor predstaví príbeh pomocou postavičiek, ktoré ožijú priamo pred nimi. „Deti si budú môcť taktiež užiť nafukovací skákací hrad a pre všetky vekové kategórie bude k dispozícii elektrický rodeo býk,“ dodávajú organizátori na FB profile udalosti.

Návštevníci budú môcť ochutnať pečeného býka. Na svoje si prídu aj nadšenci pouličného jedla. V ponuke budú hamburgre, hot dogy, tacos či zmrzlina. Nebudú chýbať podpecníky či pivo z malých pivovarov, víno od slovenských výrobcov a vychutnať si budete môcť aj dobrú kávu, domáce limonády či horúcu čokoládu.

PROGRAM

  • o 15.00 Martin Daniš – Rozprávkové čítanie
  • o 16.00 Mario Lopez Dance
  • o 18.00 Taste of Brass Orchestra
  • o 20.00 Dora

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM