Lucia Lauková Správy

ROZHOVOR: V súťaži krásy Miss Slovensko zabojuje aj Natália z Nitry, FOTO

Túto krásku jednoducho nejde prehliadnuť. Jedinečnou ju robia nielen ryšavé vlasy a jej výška. Natália z Nitry je jedna z dvanástich najkrajších Sloveniek, ktoré sa uchádzajú o korunu krásy.

Ilustračný obrázok k článku ROZHOVOR: V súťaži krásy Miss Slovensko zabojuje aj Natália z Nitry, FOTO
9
Galéria
Zdroj: Natália Hrušovská

Vo finálovej dvanástke najkrajších slovenských dievčat má svoje želiezko v ohni aj Nitra. Mesto pod Zoborom zastupuje 21-ročná rodáčka Natália Hrušovská. Ako prezradila, v súčasnosti študuje medzinárodné vzťahy a diplomaciu na Univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici.

Popri štúdiu sa venuje modelingu, vďaka ktorému už pochodila kus sveta a najnovšie jej meno figuruje v prestížnej súťaži krásy. Viac prezradila Natália v rozhovore pre náš portál.

Ako dlho sa venuješ modelingu?

S modelingom som začala vo svojich trinástich rokoch, ale aktívne sa tomu venujem tak od 15 rokov, kedy som vďaka tomu začala cestovať do zahraničia.

Prečo si sa prihlásila do súťaže Miss Slovensko 2019?

Súťaž Miss Slovensko sa mi vždy páčila a sledovala som ju už niekoľko rokov, ale nikdy som nemala odvahu prihlásiť sa. Tento rok som s podporou rodiny a priateľov tú odvahu nabrala a rozhodla som sa to skúsiť. Prihlásila som sa hlavne kvôli novým zážitkom, skúsenostiam, priateľstvám a novým príležitostiam, ktoré dievčatá zažívajú vďaka tomuto úžasnému projektu.

Aká bola reakcia, keď ťa vybrali do finálovej zostavy?

Bola som z toho veľmi prekvapená a šťastná, pretože som si ani nemyslela, že by sa mi to mohlo takto na prvýkrát podariť. Ale to, že som toho naozaj súčasťou, som si začala uvedomovať až počas prvého sústredenia.

Čo podľa teba rozhodlo v tvoj prospech?

Myslím si, že som porotu mohla zaujať svojou výškou (183 cm, pozn. redakcie), príjemným vystupovaním a tým, že som bola sama sebou. Možno aj tým, že som skúsená v oblasti modelingu a vrámci Miss Slovensko sa môžu práve takéto skúseností zísť.

Na čo sa v súťaži najviac tešíš a naopak z čoho máš obavy?

Teším sa na každé jedno sústredenie, ktoré bude určite plné zážitkov s dievčatami a tak trošku sa obávam mediálnych rozhovorov, avšak počas sústredení budeme prechádzať mediálnymi tréningami, ktoré nám určite pomôžu zvládať aj takéto situácie.

Čo ťa baví na práci modelky?

Na práci modelky ma teší to, že môžem cestovať, spoznávať rôzne kultúry, ľudí a zažívať veci, ktoré by som možno inak nikdy nezažila.

Na aké miesta ťa už práca modelky zaviedla?

Cestovala som prevažne po Európe. Stihla som už navštíviť Istanbul, Atény, Miláno, Rím, Londýn, Berlín, Hamburg, Dubaj. Avšak moje srdce si najviac získala Barcelona, ktorá je jednou z mojich obľúbených destinácií.

Aké sú tvoje sny a ciele do budúcna?

V budúcnosti by som rada pracovala v oblasti medzinárodných vzťahov, napríklad v nejakej medzinárodnej organizácii, ktorá sa zameriava na pomoc ľuďom či zvieratám. Ale vedela by som si samú seba predstaviť aj ako organizátorku rôznych podujatí či dokonca svadieb, nakoľko som veľmi organizačný typ človeka a musím mať všetko naplánované.

V galérii si pozrite fotky finalistky Miss Slovensko 2019 z Nitry!

ROZHOVOR: V súťaži krásy zabojuje aj Natália z Nitry, FOTO
9
Galéria
Zdroj: Natália Hrušovská
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM