Lucia Lauková Krimi

Polícia hľadá svedkov nehody v Nitre: Výpovede účastníkov sa líšia

Nitrianska polícia vyšetruje nehodu, ku ktorej došlo na križovatke ulíc Novozámocká a Cabajská. Pri vyriešení môžu mužom zákonom pomôcť svedkovia.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá svedkov nehody v Nitre: Výpovede účastníkov sa líšia
Zdroj: Dnes24.sk

Okresný dopravný inšpektorát v Nitre žiada prostredníctvom sociálnej siete verejnosť o pomoc pri pátraní po svedkoch dopravnej nehody. Tá sa stala podľa krajskej polície v stredu 17. júla 2019 asi o jedenástej hodine dopoludnia v Nitre na križovatke ulíc Novozámocká a Cabajská.

„Vodič osobného auta Suzuki Swift modrej farby, jazdiaci po Novozámockej ulici v smere z centra mesta, chcel odbočiť vpravo na Cabajskú a dostal sa do kolízie so Škodou Fábia bielej farby, jazdiacej po tej istej ulici v protismere a odbočujúcej doľava / na Cabajskú/,“ opisuje nehodu polícia na sociálnej sieti.

Polícia potrebuje pomoc svedkov pri vyšetrovaní kvôli odlišným výpovediam. „Vzhľadom k tomu, že dochádza k rozporom vo výpovediach zúčastnených a v záujme čo najobjektívnejšieho vyšetrenia okolností dopravnej nehody, žiadame prípadných svedkov, aby sa ozvali polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ vyzýva nitrianska krajská polícia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM