Lucia Lauková Krimi

Viezla deti z tábora, keď v tom do nej nabúralo auto: Žena chváli policajtov z Nitry

Účastníkmi nehody pri Nitre boli aj deti. Šoférka, ktorá ich viezla z tábora, napísala poďakovanie dvom zasahujúcim nitrianskym policajtom.

Ilustračný obrázok k článku Viezla deti z tábora, keď v tom do nej nabúralo auto: Žena chváli policajtov z Nitry
2
Galéria

Cesta z tábora sa neplánovane predĺžila. Dôvodom bola dopravná nehoda, ku ktorej malo dôjsť 13. júla na ceste medzi Hlohovcom a Nitrou.

Pri nehode zasahovala nitrianska polícia, ktorá na sociálnej sieti zverejnila pochvalu pre zasahujúcu hliadku napísanú priamo od účastníčky nehody. „Dovoľte mi, aby som sa poďakovala za profesionálny prístup policajného zboru. Konkrétne obom členom, ktorí boli privolaní 13.7.2019 o 13:30 k dopravnej nehode medzi Hlohovcom a Nitrou,“ cituje slová šoférky KR PZ v Nitre.

„Ja som viezla tri deti z tábora. Do mňa nabúralo auto zozadu, nakoľko ma chcelo obiehať, ale išlo mu auto oproti a už vodič neubrzdil,“ napísala nitrianskej polícii účastníčka nehody.

Napriek nepríjemnému zážitku, šoférka dobre spomína na prístup nitrianskych policajtov. „Na miesto prišla hliadka – Bc. Jaroslav S. a Mgr. Pavelková Darina. Chcela by som sa obom poďakovať za profesionálny a ľudský prístup. Veľmi si to vážim. Urobili svojim prístupom, skvelo odvedenou prácou, pokojnosťou a pomocou výborný dojem nie len na mňa, ale aj na moje deti. Patrí im veľká vďaka,“ píše sa v poďakovaní, ktoré zverejnila polícia na sociálnej sieti.

Viezla deti z tábora, keď v tom do nej nabúralo auto: Žena chváli policajtov z N
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM