Aktualizované Lucia Lauková Krimi

Polícia hľadá sprejera, ktorý poškodil fasádu divadla: Zverejnila kamerové zábery

Muža zachytila kamera pred vchodom do Starého divadla Karola Spišáka v Nitre. Polícia pátra po jeho totožnosti.

Zdroj: Facebook

Autor neželaných nápisov, ktoré pribudli na fasáde Starého divadla Karola Spišáka ešte v januári, je doposiaľ neznámy. Polícia aktuálne zverejnila kamerové zábery neznámeho muža. Vďaka nim by verejnosť mohla polícii pomôcť pri stotožnení osoby.

„V januári v priebehu noci niekto poškodil fasádu budovy. Biele nápisy sa tkveli na vchodových dvojkrídlových dverách a aj na dverách a rampe pre bezbariérový vstup. Majiteľovi vznikla škoda za asi 2000 eur,“ pripomenula nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková.

„Polícia v Nitre prípad rieši ako prečin poškodzovania a znehodnocovania kultúrnej pamiatky a pracuje s rôznymi získanými informáciami,“ uviedla Renáta Čuháková, krajská policajná hovorkyňa v Nitre.

Pri stotožnení osoby na záberoch by polícii mohla pomôcť aj verejnosť. Akékoľvek informácie k totožnosti, pohybu alebo pobytu osoby na záberoch je možné podať polícii na t.č. 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia Slovenskej republiky.

Polícia hľadá sprejera, ktorý poškodil fasádu divadla: Zverejnila kamerové záber
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM