Aktualizované Lucia Lauková Kultúra

Piknik pri Dražovskom kostolíku nebude jediný: Tento rok si oddýchneme aj v parku

Tradícia pikniku pri Dražovskom kostolíku bude pokračovať aj v tomto roku. Tešiť sa môžete aj na jeden v mestskom parku.

Ilustračný obrázok k článku Piknik pri Dražovskom kostolíku nebude jediný: Tento rok si oddýchneme aj v parku
9
Galéria

Dražovský piknik pokračuje od minulého roka v tradícii, ktorú založili jeho predošlí organizátori. Podujatie sa konalo niekoľko rokov pod názvom Raňajky v tráve. Siedmy ročník sa už nekonal. Tradícia však nezanikla.

Nový organizátor nadviazal na obľúbenú tradíciu a s letným podujatím pri Dražovskom kostolíku sa rozhodol pokračovať pod novým názvom. Tento rok sa na Dražovský piknik môžete tešiť opäť. Konať sa bude 28. júna.

Piknik pri Dražovskom kostolíku sa stáva zaujímavou atrakciou. Láka nezameniteľnou atmosférou, ktorú dotvárajú aj samotní návštevníci, ktorých oblečenie pripomína noblesu minulých čias.

Nový piknik v parku

Okrem toho sa organizátori rozhodli zorganizovať ešte jeden piknik. Novú tradíciu chcú odštartovať 22. augusta v mestskom parku na Sihoti.

„Príďte si do parku oddýchnuť, posedieť na deke, tráve, vypočuť si príjemnú hudbu, niečo ochutnať alebo si prečítať dobrú knižku,“ pozývajú organizátori.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z domova i zo sveta.

FOTO: Stovky ľudí si vychutnali Raňajky v tráve pri kostolíku v Dražovciach
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM