Lucia Lauková Kultúra Správy

Raňajky v tráve majú pokračovateľa: Myšlienku zachová Dražovský piknik

Bez "raňajok v tráve" tento rok neostaneme. Nový organizátor prevzal pokračovanie tohto obľúbeného podujatia a dal mu nový šat.

Ilustračný obrázok k článku Raňajky v tráve majú pokračovateľa: Myšlienku zachová Dražovský piknik
9
Galéria
Zdroj: TASR

Mnohí neskrývali sklamanie, po tom čo sa organizátori rozhodli zrušiť podujatie Raňajky v tráve. Piknik v duchu impresionizmu sa tešil obľube širokého okruhu ľudí. O nepokračovaní podujatia informovali koncom apríla organizátori.

Do zabudnutia však stretnutia pri kostolíku neupadnú.

Pokračovaním podujatia bude Dražovský piknik, ktorý napíše svoju prvú kapitolu v pôvodnom termíne 30. júna od 10.00 do 15.00 h.

Nový organizátor sa rozhodol stavať na základoch obľúbeného pikniku pri Dražovskom kostolíku a zachovať aj jeho myšlienku. „Chceme zachovať toto nádherné podujatie s pohodovou atmosférou a preto sme sa rozhodli organizovať piknik pri kostolíku ako nový projekt inšpirovaný Raňajkami v tráve v podaní p. Domanovej. Od teraz pod novým názvom: Dražovský piknik,“ píše organizátor na sociálnej sieti.

Organizátor ostane aj pri dobovej atmosfére, kostýmoch, dáždnikoch a piknikových košíkoch. „Ale to najdôležitejšie je dobrá nálada, pohoda, spomaliť a užiť si nedeľný piknik s rodinou a priateľmi,“ dodáva organizátor na FB profile udalosti.

V galérii si pozrite ako vyzeral posledný ročník pôvodného podujatia Raňajky v tráve!

Foto: ilustračné

FOTO: Stovky ľudí si vychutnali Raňajky v tráve pri kostolíku v Dražovciach
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM