Zlatica Gregorová Kultúra

Vychutnajte si jarné prázdniny: Čo na vás čaká v Šali a v Tešedíkove?

Školáci sa ani nenazdali a po vianočnom voľne ich o pár dní čaká opäť oddych. Na týždeň odložia tašky do kúta a budú sa venovať svojim záľubám.

Ilustračný obrázok k článku Vychutnajte si jarné prázdniny: Čo na vás čaká v Šali a v Tešedíkove?
40
Galéria

Na programe viacerých iste budú jarné lyžovačky či výlety do prírody alebo aj návšteva vzdialenej rodiny či kamarátov. Viacero detí v tomto čase si vychutnáva domácu pohodu s najbližšími. Týždeň je však dlhý a tak prichádzajú aj iné možnosti, ako ho zmysluplne a veselo stráviť. V Šali aj v Tešedíkove pripravili pre oddychujúcich školákov prázdninové aktivity. Pozrite sa, čo na vás čaká, ak sa do nich zapojíte.

V KS Večierka

Pracovníci Mestského kultúrneho strediska v Šali a Mesto Šaľa pre deti nachystali celotýždňový program. V priestoroch Kultúrneho strediska Večierka si od 25. februára do 1. marca 2019 budete môcť zasúťažiť, tvoriť aj niečo nové sa naučiť. Každý deň od 14.00 do 17.00 hod. je vám k dispozícii referentka Katarína Gáborová s lektorkami, s ktorými si vyrobíte papierové originálne dekorácie, jarné kvety a taktiež si pripravíte niečo tradičné – fašiangové. Vyskúšate si obľúbené maľovanie horúcim voskom – enkaustiku aj zaujímavú techniku paverpol. Okrem toho na vás čaká mnoho iných prekvapení.

Tiptopáci

Centrum voľného času TIP – TOP Šaľa opäť pripravilo nádielku aktivít, ktoré si vychutnajú s kamarátmi. Od 25. februára do 1. marca 2019. Každý deň bude niečím typický. S deťmi si vytvoria dekorácie z hliny, zašportujú si aj zorganizujú vedomostný kvíz. Okrem toho sa decká naučia niečo dobré uvariť a zahrajú sa na malých výskumníkov.

Prázdniny v Tešedíkove

Ani v Tešedíkove nezabudli na oddychujúce deti a mládež a nachystali pre ne trojdňový Jarný prázdninový program. Obec podujatie pripravila pre účastníkov vo veku od 7 do 12 rokov. Práve ich pozýva do miestneho kultúrneho domu, kde sa od 9.00 do 15.00 hod. stanú súčasťou zábavných programov, súťaží aj spoločenských aj tvorivých hier s Magdalénou Borosovou.

Program

25. február 2019 – 9.00 – 11.30 hod.: program v Štátnom archíve v Šali

13.00 – 15.00 hod.: súťaže v knižnici

26. február 2019 – 9.00 – 11.30 hod. :tvorivá dielňa

13.00 – 15.00 hod. : spoločenské hry, zábava

27. február 2019 – 9.00 – 11.30 hod.: tvorivá dielňa

13.00 – 15.00 hod. : hry, súťaže

V našej galérii si pozrite fotografie z minulého ročníka súťaže školákov Ukáž, čo vieš.

Foto: ilustračné

FOTO. Šalianski študenti ukázali, čo vedia: Konala sa ich obľúbená súťaž
40
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM