Zlatica Gregorová Rôzne

Jarné prázdniny klopú na dvere: V CVČ TIP – TOP si pripravili bohatý program

Už o pár dní sa všetci školáci potešia týždňovému voľnu. Prelom februára a začiatok marca strávia podľa svojho gusta.

Ilustračný obrázok k článku Jarné prázdniny klopú na dvere: V  CVČ TIP – TOP si pripravili bohatý program
23
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Niektorí sa vyberú vychutnať si zimné športy, navštíviť vzdialených príbuzných alebo zostanú doma a pripravia si svoj program. Práve tým školákom, ktorí neobujú túlavé topánky vyjde v ústrety Centrum voľného času TIP – TOP Šaľa. Jeho pracovníci opäť pripravili nádielku aktivít, ktoré si vychutnajú s kamarátmi. Od 25. februára do 1. marca 2019 bude každý deň iný.

Denné aktivity

Ako nám prezradil riaditeľ CVČ Šaľa Michal Malárik, aktivity sa začnú vždy od 7.00 a potrvajú do 16.00 hod. "Na celý týždeň sme pripravili rôzne súťaže, záujmové aktivity spolu s pracovníkmi centra. Deti k nám ráno prídu a večer zase idú domov, aby sa na druhý deň opäť vrátili,“ uviedol riaditeľ.

Veda aj hry

Jarné prázdniny sa s tiptopákmi začnú v pondelok 25. februára 2019. V tento deň budú pre záujemcov nachystané rôzne športové aktivity a taktiež si vytvoríte zaujímavé dekorácie z hliny. Utorok 26. februára bude venovaný malým výskumníkom. Tí sa budú môcť zahrať na malých vedátorov. Tieto aktivity vystrieda popoludňajšie korčuľovanie. V strede prázdninového týždňa 27. február bude patriť zábavným hrám a v tento deň si deti môžu overiť svoje vedomosti z rôznych oblastí pod názvom Ukáž, čo vieš.

Štvrtková činnosť 28. februára bude pozostávať z varenia. Obľúbená činnosť, ktorou sa deti zaoberajú aj počas letných prázdnin, tu bude opäť. Pracovníci centra pre deti prichystali akciu Kuchárikovia v akcii. Naučia sa spolu vykúzliť ľahšie jedlá, ako sú nátierky či koláče, aby nimi v budúcnosti mohli prekvapiť svojich najbližších či kamarátov.

Pohybové hry

V posledný deň jarných prázdnin 1. marca sa deti dosýta vyšantia na pohybových hrách. Pripravené budú rozmanité prekvapenia aj úlohy, ktoré bude treba splniť. Záujemcovia sa už teraz môžu tešiť na plno aktivít a spoznávanie nových kamarátov.

Pozrite si fotografie z vlaňajších opráv v Centre voľného času v Šali.

Foto: ilustračné

FOTO, Šalianskym tiptopákom renovujú priestory: Chystajú sa na okrúhle výročie
23
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM