Zlatica Gregorová Samospráva

V Šali opäť podporia cestovný ruch: Reklamné predmety hravou formou

Po tom, čo sa na verejnosť dostala kniha Šaľa 2017 sa s reklamnými predmetmi spustila lavína. A prichádzajú novinky.

Ilustračný obrázok k článku V Šali opäť podporia cestovný ruch: Reklamné predmety hravou formou
Foto: Zlatica Gregorová

Do portfólia propagačných materiálov mesta Šaľa pribudlo veľa noviniek a v pláne sú ďalšie.

Brožúry aj kniha

Brožúra o meste Šaľa sa predstavujeSúsošie Najsvätejšej Trojice sú dobrým darčekom od patriotov. Mapa poskytne množstvo informácií i s kontaktmi nielen návštevníkom, ale aj domácim. Kniha Šaľa 2017 vznikla vo Focese a je obrazovou publikáciou s množstvom fotografií od Igora Boháča i obyvateľov mesta, doplnená textom od Júliusa Morávka. Zaujímavým zberateľským kúskom je i každoročne vydávaný nástenný kalendár s dobovými pohľadnicami Šale z Vydavateľstva Focesa.

Hrnčeky a exkluzívne mydlá

Neskôr sa už rozbehla produkcia voňavých sviečok s motívmi Šale, perá, keramické hrnčeky aj štýlové magnetky. Sadu dopĺňajú darčekové tašky s erbom mesta ako pozornosť pri rôznych príležitostiach a tiež exkluzívne sypané čaje a ručne vyrábané mydlá. Všetky predmety si môžete zaobstarať v pokladni mestského úradu.

Aktuálne sa chystá opäť niečo nové. Na radnici totiž prišli s nápadom, že potešia aj najmenších a zároveň sa pripravia na budúci rok.

Na zámer Propagácia hravou formou – grafické spracovanie, tlač a vydanie propagačných predmetov mesta Šaľa už hľadajú dodávateľa.

Pexesá aj záložky

Ako Mesto Šaľa informuje, hlavným cieľom je posilniť propagáciu mesta hravou formou. Tentoraz teda zaujme ten, kto príde s najlepšou ponukou na vydanie „500 kusov Pexesa, 500 kusov Puzzle ( tri druhy), 1000 kusov Záložiek do knihy ( 4 druhy) a 1000 kusov kalendárika na rok 2019 v rámci projektu spolufinancovaného z dotácie na podporu cestovného ruchu Nitrianskeho samosprávneho kraja“.

Reklamné predmety by mali byť z tvrdého papiera, laminované a plnofarebné a o tom, kto bude ich zhotoviteľom sa rozhodne približne v auguste tohto roka.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM