Zlatica Gregorová Hádzaná

Šaľanom sa predstaví hádzanárska elita: O postup zabojujú ženy aj muži

Vlani sa v našej mestskej športovej hale stretla reprezentácia. Ženský tím pod vedením Jána Packu sa chystal na postup na MS 2019.

Ilustračný obrázok k článku Šaľanom sa predstaví hádzanárska elita: O postup zabojujú ženy aj muži
26
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová

Kvalitné podmienky na tréningy využívajú v našom meste nielen plavci, ale aj hádzanárske tímy. Koncom minulého roka reprezentačné hádzanárky odohrali aj niekoľko zápasov pre domácich fanúšikov. Už budúci mesiac sa podobná situácia zopakuje. Šalianska palubovka privíta hneď oba výbery – ženský aj mužský reprezentačný tím.

Hádzanárska elita

Kvalifikačné súboje sa budú konať počas dvoch dní.6 júna 2019 o 18.00 hod. sa šalianskemu publiku predvedú ženy z reprezentácie v zápase Slovensko – Švédsko. Podľa Slovenského zväzu hádzanej sa predstavia proti Švédkam, s ktorými si zmerajú sily o historicky prvú účasť na majstrovstvách sveta. Tie sa budú konať tohto roku Japonsku.

Muži proti Maďarsku

O pár dní neskôr to budú muži, ktorí ukážu svoje kvality a na palubovke si zmerajú sily v dueli Slovensko – Maďarsko. Ten sa uskutoční 12. júna 2019 o 18.00 hod. S novým trénerom, ktorý stojí na čele reprezentačného družstva mužov Petrom Kukučkom, zabojujú v 5. dueli o postup na Majstrovstvá Európy 2020.

Vo fotogalérii uvidíte zábery z vlaňajšej prípravy ženskej reprezentácie v Šali.

Foto: ilustračné

V Šali už trénujú reprezentantky: Potešia sa podpore domáceho publika, FOTO
26
Galéria
Foto: Zlatica Gregorová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM