Zlatica Gregorová Samospráva

Onedlho sa začne Šaliansky jarmok: Počítajte s dopravnými obmedzeniami, FOTO

Pred spustením dvojdňového podujatia treba mať všetko prichystané. Centrum je už vyčistené a tak sa môžu stavať predajné stánky i pódium.

Ilustračný obrázok k článku Onedlho sa začne Šaliansky jarmok: Počítajte s dopravnými obmedzeniami, FOTO
Zdroj: Mesto Šaľa

Preto, aby si júnový jarmok mohli obyvatelia mesta, návštevníci aj hostia dokonale vychutnať, bolo potrebné zorganizovať brigádu a niektoré miesta poriadne vyčistiť. Ešte pred tým, ako sa pešia zóna premení na nákupný raj, bude centrum potrebné uzatvoriť. Počítajte s dopravnými obmedzeniami.

Obmedzenia od štvrtka

„Od štvrtka rána treba rátať aj s dopravnými obmedzeniami v centre mesta. Zamestnankyne mesta a aktivační pracovníci si aj v stredu vyhrnuli rukávy a pustili sa do dôkladného ručného čistenia záchytného parkoviska a pešej zóny. V utorok si vzali na mušku Budovateľskú ulicu. V stredu ráno pred šiestou bolo na záchytnom parkovisku pomenej áut, keď sa dalo pohodlne odburiniť krajnicu. V ranných hodinách sa tu objavili aj kosci s kosačkami, aby upravili zeleň,“ informuje hovorkyňa Mesta Šaľa Erika Kollerová.

Popri upratovaní pešej zóny a okolia sa už začalo vyznačovanie miest pre predajné stánky.

Stovka stánkov

Ako sme sa dozvedeli zo šalianskej radnice, v tomto roku ich bude okolo sto. Hudobný program bude taktiež na pešej zóne na pódiu. Vo štvrtok 21. júna 2018 už bude parkovisko pri budove Okresného úradu v Šali uzatvorené. Záchytné parkovisko bude mimo prevádzky od štvrtka od 17.00 hod.

Onedlho sa začne Šaliansky jarmok: Počítajte s dopravnými obmedzeniami, FOTO
8
Galéria
Zdroj: Mesto Šaľa
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM