Zlatica Gregorová Kultúra

KOMPLETNÝ PROGRAM: Blíži sa Šaliansky jarmok, čaká nás zábava a kultúrny program

Druhá polovica júna už tradične patrí tomu, čo duše obyvateľov osvieži najviac. Pohode a možnosti aspoň na chvíľu absolútne vypnúť.

Ilustračný obrázok k článku KOMPLETNÝ PROGRAM: Blíži sa Šaliansky jarmok, čaká nás zábava a kultúrny program
Foto: Zlatica Gregorová

Dosiahnete to aj návštevou Šalianskeho jarmoku. My už vieme, kto by vás mohol potešiť. Pozrite si kompletný program na oba dni.

Kultúrno – spoločenské podujatie s dlhoročnou tradíciou si budete môcť vychutnať na pešej zóne v centre Šale, ale aj v areáli amfiteátra od 22. do 23. júna 2018.

Družobní priatelia

V piatkové popoludnie 22. júna 2018 sa už teraz môžete tešiť na vystúpenia našich žiakov aj zahraničných hostí. Od 15.00 hod. vystúpia na pešej zóne žiaci ZŠ Ľ. Štúra, neskôr vystúpia žiaci zo Zš P. Pázmánya a o 16.00 hod. už Šaľu navštívia družobní priatelia z maďarského Oroszlány a dychovou kapelou Bakfark. Po nich sa publiku o 16.30 hod. predstavia Dominika a Marcin Wróbel z poľského družobného mesta Końskie. Do tretice to budú opäť zahraniční priatelia a už o 17.30 hod. bude patriť pešia zóna Folklórnemu súboru Podjavořičan z českého Telča.

O 18.30 hod. sa publiku predstavia Majsterky Slovenska v hádzanej a po nich sa prítomným prihovorí primátor mesta Šaľa Jozef Belický. O 18.45 hod. to budú speváci a hudobníci z Mohyliv – Podylskyy. V areáli amfiteátra vystúpia večer o 20.00 hod. naši taekwondisti a o 20.30 hod. pódium zaplavia šalianski tanečníci z TK Jumping. Vrcholom jarmočného dňa bude vystúpenie Celeste Buckingham o 21.30 hod. a o 23.00 hod. vystúpenie Omega Revival.

Príde aj Peter Nagy

Sobotný jarmočný deň začne o 13.30 hod. kedy sa v areáli šalianskeho amfiteátra publiku predstavia žiaci zo ZUŠ Šaľa a od 14.00 hod. na pódium vybehnú žiaci zo ZŠ J.C. Hronského. O niečo neskôr to budú žiaci zo ZŠ J. Murgaša a po nich štafetu preberie Trstická dychovka so začiatkom o 15. 30 hod. V podvečer o 17.30 hod. Šaľu navštívi dobre známy Peter Nagy a Indigo. Svoje hitovky zaspievajú o 17.30 hod.

Bude aj folklór

Pop vystrieda folklór v podaní FS Šaľan a DFS Šaľanček, so začiatkom o 19.00 hod. Šaliansky jarmok zavŕšia večerné vystúpenia. O 20.00 hod. to bude Dora, Smola a hrušky zabavia publikum o 21.30 hod. a absolútne posledný hudobný hosť vystúpi o 23.00 hod a bude to Arsnova.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM